Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 21. desember 2010

Denne artikkelen har jeg ikke sett før. Dette er bestemor Ingeborg, med sin maleriutstilling, i Nevlunghavn, sommeren 2008, (cirka et år før hun døde)

bestemor ingeborg 2008

http://www.op.no/kultur/article3699074.ece

PS.

Her kan man se det, at etter at jeg flyktet, hit til England, i 2005, så har bestemor Ingeborg blant annet sendt meg et kort, som hun har malt/tegnet, (under sin signatur 'Ankerita', i 2002), fra Mølen, (er det vel antagelig), i Nevlunghavn:

Photo 2716

PS 2.

Selv om dette var noe bestemor Ingeborg hadde tegnet/malt, bak på en gammel pris-plakat, fra en av butikkene, i Nevlunghavn, Helgeroa eller Larvik.

Jeg husker at bestemor Ingeborg, sa i 1996, var det vel, (da jeg kjørte innom mora mi, Karen Ribsskog, i Tønsberg og bestemor Ingeborg, i Nevlunghavn, før jeg dro videre på bilferie, til Danmark, med min Toyota HiAce), at hun likte godt butikken Europris, i Larvik, så det er kanskje derfra den plakaten er fra da.

Hvem vet.

Hun likte vel også butikken i Helgeroa, (hvor jeg ble sendt med handlelapp, for å kjøre å handle for henne, en gang sommeren 1996, husker jeg), den langs veien til Nevlunghavn.

Og det var også en butikk, i selve Nevlunghavn, som hun nok kanskje handlet i noen ganger og, selv om det kanskje ikke var hennes favorittbutikk, fra det jeg husker hun fortalte meg, ihvertfall.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:

Photo 2717

PS 4.

Den plakaten kan også ha vært fra bakeriet i Nevlunghavn eller fra butikken på campingplassen Oddane Sand.

Hvem vet.

Noe sånt.

Bare noe jeg tenkte på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter