Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 12. desember 2010

Drammensfjorden - fjord eller elv?

Jeg tror at sjamanistene/finnene/illuministene, mener at Drammensfjorden er deres, siden det er så mye strøm der.

De mener nok at elvene er deres, i Norden kanskje.

Og at de herjer med/dreper de norske folka, rundt Drammensfjorden, f.eks. på Berger, hvor jeg er fra.

Siden de mener det, at det Drammensfjorden egentlig er en elv.

Eksempler:

- Faren min, Arne Mogan Olsen, lagde et poeng av at det bare var brakkvann oppover i Drammensfjorden mot Drammen.

- Faren min fikk noen folk til å hente en jolle han hadde støpt, på Mølen, i Oslofjorden, som hadde drevet, eller 'drevet', dit.

- Båten til Haldis, en Askeladden båt, lå lenge på Rødtangen, siden hennes sønner Jan og Viggo hadde seilet med den, og ikke klart, eller 'klart', å seile tilbake med den til Berger, pga. strømmen.

- Faren min tulla med bensinen i båten til Haldis, og en kanne inneholdt bensin med rusk i, så motoren slutta å virke, en gang Karl Fredrik Fallan, dro meg med ut med båten.

Espen Melheim eller Ulf Havmo, var også med.

Det var utafor Ulvikfjellet at bensinen gikk tom, og motoren stoppa pga. rusk i den nye bensinen, og det nytta ikke å ro, pga. strømmen.

- En gang, da vi kjørte fra Larvik, hos mora mi, til Bergeråsen, så lot faren vår, meg og søstera mi vasse i en elv, ved Verningen der, (det blir kanskje Lågen da, selv om den elva var vel mindre enn Lågen. Hm).

Så det er nok det som er koden, at skogfinnene/sjamanistene etc., har definert Drammensfjorden, til å være en elv, og derfor krever denne delen av Norge.

Og derfor tuller med de norske, som meg.

Noe sånt er det nok som foregår, vil jeg tippe på.

Så sånn er nok det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter