Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. desember 2010

Enda en e-post til en som sier han er sønnen til Nina Monsen




Gmail - Takk for svar










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Takk for svar











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Dec 9, 2010 at 2:58 AM




To:
dwa dwa <kalkun1337@hotmail.com>






Hei,

jeg har ikke pratet med din mor, siden 1993, så for meg virker det rart.

Jeg har ikke hatt noe sted, på Bergeråsen, for min far solgte huset, som jeg bodde i.


Men min søster Pia, fortalte meg et par ganger, at Nina Monsen flytta tilbake til Bergeråsen.

Men jeg kjente henne ikke så bra, at jeg kunne dra på besøk, syntes jeg.

Pia sa det var selvmord, på veien opp til Geilo.


Men jeg hadde ikke hørt noen advarsler, før det, om at det gikk dårlig med henne.

Jeg skriver om alt på blogg, av det som skjer.

Du må gjerne spørre spørsmål, men jeg skriver om alt på blogg, siden det er et eller annet rart som foregår.


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg bare lurte på om Nina Monsen hadde en sønn som var født i 1989, men hvis du er født i 1991, så er du ihvertfall ikke min sønn, for jeg så ikke din mor, mellom 1988 og 1993, og i 1993, så var det bare på Stovner Senter sammen med din far.


Jeg og din far diskuterte EU-kampen så det ljomet i hele Stovner Senter omtrent, mens din mor satt ved samme bord, siden jeg tilfeldigvis møtte de da jeg skulle kjøpe meg ny barbermaskin, mens jeg var i militæret.


Men det fikk jeg ikke gjort, for det ble for mye skravling.

Vi skulle ut på byen, på kvelden.

Men jeg ringte din mor fra telefonkiosken, i Oslo City, og da hadde din mor og din far bestemt seg for å droppe bybesøket.


Så etter det så hørte jeg vel ikke noe mer fra din mor.

Men jeg fikk jule og nyttårskort, jula 1988, med bilde av moren din og en schafer hun hadde.

Et bilde tatt oppå gangbrua, ved Berger skole.

Tove Grønli, mor til Petter og Christian, mine kamerater, i Havnehagen 4, døde også av selvmord, eller 'selvmord', i 1981.

Og da kom hennes samboer Willy, på besøk til meg i Hellinga.


Og da var min far, Arne Mogan Olsen der.

Og det var omtrent aldri.

Så det kan ha vært min far, Arne Mogan Olsen, som stod bak drapene muligens, tenker jeg, på din mor, Nina Monsen og Tove Grønli, begge på Bergeråsen.


Men jeg kan ikke si noe sikkert.


2010/12/9 dwa dwa <kalkun1337@hotmail.com>


Jeg har lest alt du har skrevet om henne. Jeg var 7 eller 8 år når hun døde, jeg fikk vite at hun tok for mange sovepiller blandet med alkohol. Nå som jeg har blitt gamlere, og tenker tilbake på hvordan hun var på den tiden, har det kommet opp 2 spørsmål i hode mitt: Tok hun selvmord, eller var det et drap. Siden som du skriver, så var hun en veldig sterk person og ganske sta etter som jeg har hørt fra min far. Jeg har Aldri blitt fortalt at det var et selvmord, før jeg ble gammel nok til å finne ut at det kunne være det selv. Jeg vil prøve å finne svar på mine spørsmål. Jeg ser helst til at du ikke blogger om denne samtalen - For framtidens skyld.



Date: Thu, 9 Dec 2010 02:39:20 +0000
Subject: Re: Takk for svar
From: eribsskog@gmail.com
To: kalkun1337@hotmail.com



Ok, jeg har ikke fått noen venneforespørsel.

Jeg har en blogg hvor jeg skriver om alt som skjer.

Så noen har laget en tulleprofil for meg, som Eirik Ripsskog.


Men mitt navn er Erik Ribsskog, så det er lett å blande.


Jeg tror jeg møtte faren og moren din på Stovner Senter en gang, i 1993, jeg kjente henne også på Bergeråsen, fra 1980.

Christell Humblen fortalte meg at moren din flyttet til Lillehammer, høsten 1989, da jeg flyttet til Oslo, for å studere.


Jeg var ute med din mor, og så på Roger Rabit, på Eldorado-kino, høsten 1988, før min søster Pia, flyttet opp til meg, i Leirfaret, så ble det mest fester der med hennes venner.

Kondolerer for det som skjedde med din mor, min søster Pia sa at hun tok selvmord, mens vi kjørte opp til bryllupet til Jan Snoghøj og Hege Lund, på Geilo, sommeren år 2000, var det vel.


Det var synd at det ikke fantes Facebook på den tiden, så hadde jeg sikkert tatt kontakt, mens din mor var i live.

Erik Ribsskog


2010/12/9 dwa dwa <kalkun1337@hotmail.com>



Jeg ble født på lillehammer, 91. Jeg har bodd med faren min siden det året hun døde. Jeg har addet deg på facebook. Kan du godta? Emailen er falsk, fordi jeg er ikke helt sikker på om jeg tør å grave lengre inn rundt dette.












Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter