Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 20. desember 2010

Faren min skriver at min tidligere stefar Arne Thomassen visstnok er død




Gmail - opplysning










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




opplysning











Arne Mogan Olsen
<arnemogan@gmail.com>



Sun, Dec 19, 2010 at 6:53 PM




To:
eribsskog@gmail.com






arne tormod tohmassen forlot denne verden igår. siden du ikke vil ha kontakt med dine familiemedlemmer så ser jeg av forpliktilse at jeg

må sende deg denne beskjeden. når jeg er på denne kanalen kan jeg opplyse deg at det er til eu domstolen i haag du skal henvende deg.



arne









PS.

Noen lurer kanskje på hvorfor jeg ikke skriver noe svar, til min far, Arne Mogan Olsen.

Og det er fordi, at forrige gang, som jeg skrev noen spørsmål, til min far, for noen få uker siden.

Så fikk jeg bare en e-post tilbake hvor faren min sa at jeg måtte komme meg på sinnsykehus, sånn som min mor, Karen Ribsskog, var på, i perioder, på 70- og 80-tallet.

Så det er ikke så fristende, å skrive noe svar til min far.

Jeg har forresten sagt til han, at jeg skal ta opp den omsorgssvikten, som han drev med, under oppveksten min, i retten.

Og at vi får heller ta opp ting på en sivilisert måte i rettsalen.

Så får vi se om det kommer fram noen opplysninger da, i en eventuell rettssak, som gjør at jeg skjønner mer av hva som foregikk, da jeg vokste opp, hos moren min i Larvik, og hos faren min på Berger, på 70- og 80-tallet.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter