Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 12. desember 2010

Jeg sendte en anmeldelse til Politiet i Steinkjer




Gmail - Anmeldelse av trakassering/Fwd: ytringsfrihet










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse av trakassering/Fwd: ytringsfrihet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Dec 12, 2010 at 9:46 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no








---------- Forwarded message ----------
From: Tantor Andersen <tantor.andersen@gmail.com>

Date: 2010/12/12
Subject: ytringsfrihet
To: eribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei,
jeg leste din mildest talt ufine utveksling med Christine Monsen på Facebook. Og jeg ser du har den utrolige frekkhet å avslutte med en referanse til ytringsfriheten.

Hadde du ikke fullstendig manglet selvinnsikt, så hadde ikke den åpenbare dobbeltmoralen du bedriver her vært tapt på deg.

Mener du virkelig at enhver som sier det minste kritiserende om deg skal anmeldes, mens du kan si hva du vil om andre fordi "det er ytringsfrihet"?
Nei, dette holder ikke, Ribbskog. Og i dette tilfellet tror jeg ikke du kan skylde på din paranoide psykose heller, dette har vel mer med skamvett å gjøre.


Visste du forøvrig at paranoid psykose ofte går over til fullverdig schizofreni om det ikke blir behandlet (i den grad det kan behandles)?
Det tror jeg faktisk du vet. Jeg leste i journalen din fra psykiatrien at din mor muligens/antakelig led av schizofreni. At du i en nylig post sa at du ikke ønsket å havne på sinnsykehus sånn som henne, det var et øyeblikk av litt selvinnsikt, tror jeg nok. Du mistenker kanskje at det er noe som er galt, men vil ikke helt innrømme det? Det er et første skritt, Erik.For det ER hjelp å få.


Men slutt å gjemme deg bak ytringsfriheten. Den er ikke absolutt, det finnes grenser for hva som dekkes av den. Og om du insisterer på at ytringsfriheten skal dekke slike ting, da må den gjelde for alle, ikke bare deg. Da kan du ikke lenger holde på å anmelde folk for å benytte SIN ytringsfrihet til å si ting om deg.

Slik som jeg gjør nå.

Tantor









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter