Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 30. desember 2010

Jeg sendte en e-post til Ore Øren, (tidligere rektor ved NHI), som nå jobber i Forsvaret




Gmail - Dårlig karakter Kryssordkompilator-program










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Dårlig karakter Kryssordkompilator-program











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Dec 30, 2010 at 12:17 PM




To:
ooren@mil.no


Cc:
vpv.kontakt@mil.no, oslo@nith.no






Hei,

du var jo rådgiver, for meg, på dette prosjektet.

Men jeg var bare et oppstart-møte med deg, om dette.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke gikk for å be om råd.


Det var fordi jeg trodde jeg kunne klare å lage det programmet helt alene.

Og dessuten, så åpnet jo du NHI Helsfyr, det skoleåret, høsten 1991.

Og da satt jeg i hoved-auditoriet der.


Og da hørte jeg at folk sa de ble flaue, for du bare fomla og ble rød i trynet og stammet.

Og unge folk de syntes at sånn er flaut.

Så jeg syntes var flaut å ha deg som rådgiver, på grunn av det som skjedde under åpningen av NHI Fyrstikktorget.


Men men.

Dessuten hadde jeg to kamerater, Øystein Andersen og Glenn Hesler, som hadde 'boikott' av meg, på grunn av noe jeg syntes var en bagatell.

Og jeg måtte jobbe mye på OBS Triaden, i kassa, siden NHI var en privat høyskole.


Og min mormor i Stavern, Ingeborg Ribsskog, ville ikke hjelpe meg med skolepenger.

Hun sa bare at jeg måtte slutte å røyke, noe som ikke var lett, de siste månedene av studiene, for det var en del press.


Jeg hadde kuttet ut min far, Arne Mogan Olsen, for min søster, Pia Ribsskog, hadde fortalt at han hadde misbrukt henne seksuelt, under oppveksten, da vi var på et bryllup i Humblen-familien, i 1989.


Og jeg bodde på Ungbo, sammen med damer som vanka på MC-klubber, (Wenche), og sånn.

Altså litt sånne rølpete/harry/herda folk.

Så jeg hadde et litt trist liv, egentlig, det skoleåret der, 1991/92, så jeg var mye deprimert og borte fra skolen osv.


Alt var bare trist og grått liksom, og jeg hadde også vært i sommerferie, i Gøteborg, sommeren før, så det hjalp kanskje ikke så mye det heller.

Jeg skulle kanskje heller dratt til Brighton, men jeg hadde vel litt mindre penger enn vanlig.


Men men.

Bare for å prøve å forklare.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2010/12/30
Subject: Dårlig karakter Kryssordkompilator-program
To: ooren@mil.no
Cc: vpv.kontakt@mil.no


Hei,


hvorfor fikk jeg dårlig karakter på Kryssordkompilator-program, på NHI, våren 1992?

En franskmann, fra Hvaler, ved navn Matje, fant opp, eller 'fant opp', Kryssordkompilator-program, noen måneder seinere, og ble rik på det, stod det i VG.


Har du gitt mitt program til Matje?

Er du i Johanitterordenen?

(Min fars stedatter sin halvbror, Bjørn Humblen var der, så jeg i Aftenpostens arkiv, så jeg lurer på om de tuller med meg).


Jeg fikk ikke dratt på klagemøte, på NHI, høsten 1992, for jeg dette var under rekrutten, hos Geværkompaniet, på Terningmoen, og jeg fikk ikke lov av løytnant Frøshaug, troppsjefen, til å ringe NHI, på den møtedagen, og forklare at jeg var i militæret, i Elverum, og på øvelse, i Kongsberg vel, og derfor ikke klarte å rekke det møtet.


Det var litt hektisk der under rekrutten, hvor det var tøff tjeneste fra morgen til kveld, med lav åling og stridsløype og soving i knappetelt, og det som var, og da var det sånn at man glemte ting som ikke hadde med militæret å gjøre.


For jeg hadde ikke vært i speidern, eller noe, så jeg var ikke vant til det her livet i skog og mark, og med masete befal hele tiden, så jeg syntes det ble vanskelig å ha et sivilt liv ved siden av rekrutt-tjenesten i Geværkompaniet, så det sivile livet mitt var litt 'ujavnt' under rekrutten på Terningmoen, så det ble en del krøll, i det sivile livet mitt, mens jeg var i militæret, og spesielt i begynnelsen, under rekrutten osv., før jeg ble mer vant til det livet.


Og etter militæret, så fikk jeg jo bare noen få tusenlapper i dimmepenger, og måtte konsentrere meg om å finne meg en jobb, (for min søster Pia Ribsskog, var hjemløs, så jeg måtte også la henne bo hos meg), så da måtte jeg bare konsentrere meg om å finne en jobb, syntes jeg, siden jeg også var 'adoptivfar' for søstera mi, så passa det dårlig med videre studier da, for å si det sånn.


Hadde syntes det var greit å finne ut en 'oppklarings' om dette.

Med helsing,

Erik Ribsskog











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter