Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 6. desember 2010

Jeg sendte en ny Facebook-melding til Babben Schatz






Hei,



Mellom Babben Schatz og Deg



Erik Ribsskog 6. desember kl. 17:59

hvorfor sender du friend-request, hvis man kan spørre?


Erik Ribsskog



Babben Schatz 6. desember kl. 18:13 Rapporter

Hei, mon amie.
Jeg synes du virker som en teatralsk og politisk engasjert sjel. Jeg samler på slike venner!


Babben



Erik Ribsskog 6. desember kl. 18:35

Hei,

du mener mora mi du, Karen Ribsskog, hu kunne være litt teatralsk.


Jeg ser at du er lesbisk, så du kan jo prøve søstera mi Pia Ribsskog, hu hadde ei lesbisk venninne, Cecilie Hyde, og søstera mi er også teatralsk, eller ihvertfall affektert.

Hu er også kontrollerende og herskesyk og uhøflig, så jeg vil ikke ha noe mer med hu å gjøre, men kanskje hun er i din gate.


Erik Ribsskog



Babben Schatz 6. desember kl. 18:54 Rapporter

Lesbisk, hvorfor tror du det? Til din informasjon er jeg en heterofil kvinne som tidligere har vært gift med en mann, som jeg i tillegg har tre barn med. Tror du at jeg, en kvinne med høy ansiennitet, kunne klart å være teaterregissør og i tillegg være lærer for døve, hvis jeg var lesbisk?


La oss avslutte denne samtalen her og nå!
Babben



Erik Ribsskog 6. desember kl. 19:12

Jeg synes ikke ens seksualitet burde være et tema i arbeidslivet.


Jeg er tilhenger av å ikke blande forretninger og fornøyelser, (business and pleasure).

Det stod at du hadde en kvinnelig samboer, så derfor trodde jeg du var lesbisk.

Jeg har en døv kusine, Lene Olsen, fra døveskolen i Holmestrand.


Hun er kanskje litt teatralsk.

Hun har en døv kjæreste/ekskjæreste, som var litt vill/full av liv, tror jeg, kanskje du kan høre med Lene aka. Enel?

Mvh.

Erik Ribsskog








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter