Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 21. desember 2010

Jeg skrev en ny e-post til Bjørn Ribsskog




Gmail - Kontaktet av Jenny Ribsskog










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Kontaktet av Jenny Ribsskog











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Dec 21, 2010 at 7:55 AM




To:
Bjørn Ribsskog <bribsskog@gmail.com>


Cc:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Hei,

takk for tidligere svar om slektsforskning, og veldig bra slektsforsknings-arbeid, som du kunne sende, ifjor.

Jeg har nå blitt kontaktet av Jenny Ribsskog, (datter av Dag Ribsskog og en svensk dame), siden jeg har skrevet om slektsforskning og annet, på en blogg jeg har, www.johncons-mirror.blogspot.com.


Det står i slektsforskinga di, at hu er 'mor'.

Og på Facebook, så er det også bilde av en katt hun har, uten pels, som har på seg barneklær.

Hva har skjedd her?


Jeg lurer på om hun har solgt ungen til noen djeveldyrkere?

Nå nekter hun på at hun er 'mamma', så jeg lurer på om noe kriminelt har foregått, hvem skrev til deg, at hun var 'mor'?


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Faren hennes Dag har visst flytta til Drammen nå, og hu visste ikke hva han jobba med nå, så han har kanskje ikke oversikten lengre, i tilfelle det var han som sendte det, hvor det stod hun var 'mor'.


Bare noe jeg tenkte på.







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter