Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 26. desember 2010

Jeg tuller litt med Katarina Murie







Hei,






Erik Ribsskog 27. november kl. 17:39

bor du i London nå Katarina?


Har du hoppet noe mer på 'ass-grymma stutsmattar' da, i det siste?

Jobbet ikke du for firmaet Mars?

Kjenner du min tidligere klassekamerat Atle Farmen i Mars Norge?

Mvh.

Erik Ribsskog




Erik Ribsskog 26. desember kl. 07:23

Hei igjen Katarina,


god jul!

Jeg har startet en nettbutikk, for Glacier (Isbre) mint, siden disse ikke lenger selges i Norge:

http://johncons-kiosken.net/


Jeg har solgt noen salg, men jeg har ikke startet å reklamere enda, for jeg skriver også mye på blogg mm.

Jeg har kontaktet Fox, og de har jeg pratet med om nettbutikken min, og det virka som om det var greit for de, at jeg solgte Glacier-godteri.


Jeg har prøvd å kontakte min tidligere klassekamerat, Atle Farmen, direktør i Mars Norge, men han svarer ikke.

Men, er det du som har med dette å gjøre?

Har du noen bilder jeg kan bruke, av M&M's og Mars Planets, i nettbutikken, som er en detaljhandel, som selger godteri i luftpost-pakker, til Europa fra UK.


Så jeg er ikke grossist, men en detaljist da, vil jeg si.

Kan du skaffe noen rabatter/smaksprøver?

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog



Erik Ribsskog 26. desember kl. 09:21

Kan du ikke ta det med til Liverpool, så kanksje det blir mulighet for å prøve den assgrymma stutsmattan også, eller eventuelt huricane Katarina.


Bare for å tulle litt :)

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter