Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 22. desember 2010

Mer fra Østlands-Posten, om min mormor, Ingeborg Ribsskog, sin maleriutstilling, i Nevlunghavn, i 2008. Hvorfor de har to bilder, det vet jeg ikke. Hm

mer fra bestemor ingeborg utstilling

http://www.op.no/kultur/article3689494.ece

PS.

Dessuten, så var jo bestemor Ingeborg enke, siden bestefar Johannes døde, midt på 80-tallet, over 20 år før dette.

Så hvorfor Østlands-Posten kaller henne for 'frue', det vet jeg ikke.

Det er kanskje litt spesielt.

Men men.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Altså, bestemor Ingeborg, sier i artikkelen ovenfor, at det var tilfeldig, at de flytta til Nevlunghavn, i 1975.

Men, min mor, Karen Ribsskog, hun flytta jo ned til Larvik, med meg selv, og søstera mi, Pia, i 1973.

Altså to år _før_ bestemor Ingeborg og bestefar Johannes flytta ned til Nevlunghavn.

Så at det var helt tilfeldig at de var i Larvik-traktene, det var vel kanskje litt rart, siden deres datter Karen bodde i Larvik, med meg og søstera mi.

Men men.

Jeg husker også at min stefar, Arne Thomassen, jobba på huset til min mormor og morfar, sommeren 1975, må det vel ha vært, (på tiden rundt at de flyttet inn der).

(Skipperhuset i Blombakken).

De bodde egentlig i Sætre, i Hurum, på den her tiden.

Og den båten min morfar hadde, i Nevlunghavn, (på midten av 70-tallet), det var en vanlig, litt stor, robåt, av tre, (med påhengsmotor), vil jeg si.

Kanskje 16 fot?

Så at de har kjørt helt fra Hurum, med den båten, da må de ha vært heldige med været.

Men bestefar Johannes, var jo sjøvant, fra da han var rådmann i Nord-Norge, i Hadsel, og hadde en nordlandsbåt der, som han fortalte om i et radiokåseri, som NRK sendte meg.

Jeg skal se om jeg klarer å finne det kåseriet igjen.

Bestemor Ingeborg nevnte heller ikke, at hun jo har bodd i cirka ti år, i Stavern, fra midten av 80-tallet til midten av 90-tallet.

Så det var kanskje sånn at hun likte seg bedre i Nevlunghavn, enn i Stavern da.

Hvem vet.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

PS 3.

Her er mer om dette:





PS 4.

Og det gamle biblioteket, i Skoleveien, i Nevlunghavn.

Hvor min mormor hadde maleriutstillinger, osv.

Det var vel nesten som et kulturhus, i Nevlunghavn.

Så hvorfor de skulle bygge om til leiligheter der, det vet jeg ikke.

Det syntes jeg var litt dårlig av Larvik kommune og Nevlunghavn.

Men men.

Så sånn er det.

Men det blir kanskje sånn, av kommunesammenslåingene, at på små steder som Nevlunghavn, der mister kanskje de lokale folka kontrollen.

(Nevlunghavn pleide jo å være i Brunlanes kommune, som nå er en del av den store, sammenslåtte Larvik kommune, som også inkluderer blant annet Kvelde/Hedrum, Stavern(/Brunlanes) og Tjølling vel).

Hva vet jeg.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter