Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 23. desember 2010

Min tidligere 'adoptivdatter', Cecilie Hyde, har visst gifta seg, kan det virke som. Hun skal jeg ikke annullere bryllupet for. Men men

gifta seg adoptivdatter

PS.

Cecilie Hyde bor visst i Solbergelva:

cecilie hyde solbergelva

http://www.proff.no/proff/search/roleDetails.c?id=1219320

PS 2.

Søstera mi, Pia Ribsskog, sa en gang på 90-tallet, til meg og min mor, Karen Ribsskog, at Cecilie Hyde hadde vært forelsket i henne, og var lesbisk.

Men nå har visst Cecilie Hyde blitt normal igjen.

Så sånne ting forandrer seg tydeligvis.

Så det gjelder nok å være på vakt.

Så sånn er nok det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Jeg sendte en ny Facebook-melding, til Cecilie Hyde:

cecilie hyde facebook

PS 4.

Jeg kom på enda et par ting, å spørre hun Cecilie Hyde om, i samme slengen:






Hei Cecilie,




Erik Ribsskog 23. desember kl. 07:57

jeg har en blogg nå, hvor jeg skriver mye om Svelvik og Berger og familien min osv.


Skal du være med og svare på noen spørsmål, i forbindelse med den bloggen?

- Søstera mi Pia, sa til meg og min mor Karen, på 90-tallet, at du hadde sagt til søstera mi, at du var forelska i henne, og at det var derfor hu kutta deg ut.


- Du sa en gang til meg, i leiligheten jeg disponerte, (hvor du og Pia også bodde en del), i Leirfaret, at min onkel Håkon, ikke var noe 'snill/grei'. Kan du forklare mer?

Mvh.

Erik Ribsskog




Erik Ribsskog 23. desember kl. 08:31

Vet du forresten hvor mora mi, Karen Ribsskog, var au-pair, i England?


Din mor var jo venninne med min mor, da de var unge voksne, husker jeg at du fortalte, en gang på slutten av 80-tallet.

Jeg har jo bodd i England i mange år nå, så det er litt flaut å ikke vite det.

Jeg har kuttet ut det meste av familie, for de lurer meg på arv, etter min mormor, Ingeborg Ribsskog, og søstera mi Pia, (din tidligere bestevenninne), vil ikke være venn med meg, på Facebook, mm.


Mvh.

Erik Ribsskog



Erik Ribsskog 23. desember kl. 08:44

Hei,

og det her skal jo liksom være en sånn 'oppklarings-blogg'.


Så jeg må nesten også spørre om det, om hva det var, som du og søstera mi Pia, jobba med, i Amsterdam, før dere dro videre til Spania, sommeren 1989, var det vel.

Da faren min kjørte alle oss tre inn til Oslo, den siste skoledagen, i 1989, for jeg skulle til Brighton, (du dro meg med på reisebyrå, i Drammen, for å kjøpe billetter, så jeg ble nesten litt svimmel, for det var nesten mer ditt prosjekt, synes jeg).


Jeg dro med Bremar, til England, og traff hun Siri Rognli Olsen, fra Ranheim faktisk, (som du heter nå ser jeg).

Og du og Pia skulle egentlig vært med Braemar, til Hirtshals, men det ble ikke noe av.

Men jeg husker at du overtalte søstera mi, til å jobbe i Amsterdam, før faren min solgte leiligheten, i Leirfaret, som skjedde i mai 1989.


For du kjente en i Amsterdam, som kunne skaffe dere jobb.

Så dere bytta vel da billetter, kan jeg tenke meg.

For jeg spurte deg hvorfor dere likevel ikke ble med Braemar, og da ble du taus.

Hadde vært greit å skjønt hva som skjedde, for søstera mi Pia, har vært helt 'atal', etter denne ferien, eller hva man skal kalle det.


Var dere horer i Amsterdam, som 17-18-19 år gamle jenter?

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter