Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 17. desember 2010

Nå var jeg på Sencia-møte idag. Jeg hadde også en chat med sjefen der

img178

PS.

Han sjefen der, (som jeg tidligere har skrevet om på bloggen, at så ut som om han var med i Waynes World), han fortalte meg, at han hadde drevet med hacking, i 1999.

(Rundt den tiden da ØA aka. Øystein Andersen, fikk sletta nesten alle MP3-ene mine, noe som ikke var så artig på den tiden, når det ikke var så vanlig med bredbånd osv.).

Mens han fleksa litt, på sine ganske store muskler, må man vel si.

Han fortalte meg også det, at han hadde vært fem år arbeidsledig, så han visste hvordan jeg hadde det.

Han spurte hva jeg syntes om Sencia.

Jeg fortalte det, at jeg var litt skuffa over CV-en min, at den ennå ikke var ferdig.

Jeg viste han en e-post fra Ladders, om at de hadde en CV-skrive tjeneste.

Men han sjefen fortalte meg det, at jeg burde være på vakt, ovenfor firmaer som Ladders.

Jeg burde heller finne et sted på nettet, hvor det stod om hvordan man lagde effektive CV-er.

Jeg fortalte han, at jeg hadde jobba i samme firma, i 12 år, (Rimi), og at jeg ikke var vant til å skrive CV-er/søknader, ettersom jeg aldri behøvde å skrive det i Rimi, men bare ble forfremmet, etter samtaler med sjefene i firmaet.

Men at jeg skulle prøve å søke mer om dette på nettet.

Jeg sa at Ladders var et kjent amerikansk firma.

Han sa at det kosta kanskje 90 pund å få en CV fra de.

Jeg sa det, at det var bare hvis jeg vant i lotteriet eller fikk arven min fra Norge, (etter bestemor Ingeborg), at jeg kunne fått meg en sånn CV, (for jeg har ikke så mye penger).

Han spurte også om hvor mange sider CV-en min var på.

Jeg sa at min CV var på 4 sider, og at Mr. Ellis sin CV, for meg, var på 2 sider.

Han Sencia-sjefen sa da, at kanskje CV-en min burde være på 3 sider.

Så jeg får prøve å jobbe mer med CV-en her.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Han sjefen der, han spurte også hvordan det gikk med webshop-prosjektet mitt.

Jeg fortalte han, (som jeg vel har sagt før), at jeg har et annet prosjekt, som jeg jobber med nå, (johncons-fanclub.net), som liksom er før i køen da, før jeg starter med en ny web-butikk.

For jeg tar bare et sånt prosjekt av gangen, sa jeg, (for da er det lettere å holde oversikten, syntes jeg).

Og nå lærer jeg om CCS, i forbindelse med web-design, forklarte jeg.

Han spurte hvordan jeg hadde tenkt å ha den nye web-butikken.

Og jeg sa at jeg ville ha den i HTML, (hvis jeg klarer det da), og ikke som osCommerce-webshop, (som den forrige webshopen var).

Jeg forklarte, (igjen), at i osCommerce, så var det så mange filer, at hvis jeg ble hacket, så syntes jeg det var vanskelig å vite, hvilken av de filene, som problemet med sikkerheten var i.

Og det var da han sa det, at han hadde hacket osCommerce-sider, (mener jeg det var han sa, ihvertfall), i 1999, eller noe.

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter