Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 13. desember 2010

Noen i regjeringa søker på Magne Winnem. Det tror jeg må være Anniken Huitfeldt, som jeg skrev til, om kusina, som var i Unge Høyre, sammen med Winnem

anniken huitfeldt hm

PS.

Altså, Magne Winnem representerer ikke meg, hvis noen tror det.

Jeg har kuttet all kontakt med han, for flere år tilbake.

Vi var bare to medstudenter, som gikk i samme klasse, det året vi var russ, på Gjerdes Videregående, i Drammen.

Og jeg var fra Berger og Winnem var fra Røyken, så vi kjente hverandre ikke så bra egentlig.

For Berger ligger i Nordre Vestfold, og Røyken ligger i Buskerud.

Men jeg kom inn på en av Vestfolds ti plasser i Buskerud, siden jeg hadde bra karakterer, og ville gå på datalinja, (som de ikke hadde på Sande Videregående, hvor jeg gikk de to første årene).

Så sånn er det.

Bare i tilfelle noen lurte.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Og jeg har heller ikke noe mer med Høyre å gjøre.

Jeg har kontaktet de, for å klargjøre om jeg var medlem der, og hørt med de, om de kan sende attest på noe rådgivningsarbeid, som jeg har gjort for de, og få kursbevis, for et kurs i konservativ politikk, som jeg var på hos de.

Men jeg fikk ikke noe svar fra Høyre.

Jeg fortalte de om problemene jeg har hatt med å få rettighetene mine, fra myndighetene, etter at jeg overhørte, i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', og etter at jeg ble forsøkt myrdet, på Grete Ingebrigtsen sin gård, i Kvelde, i 2005.

Nemlig at politiet ikke vil forklare meg hva som foregår, eller etterforske mordforsøket mot meg, med mere.

Men Høyre svarer meg ikke, om dette, og de har ikke engang sendt meg kursbevis og attest, for det rådgivningsarbeidet, som jeg gjorde for de, på Unge Høyres program, før kommunevalget, i 1991, og for det kurset i konservativ politikk, som jeg gikk på hos dem, samme år.

Så jeg har brutt all kontakt med Høyre, og er helt partipolitisk uavhengig.

Det eneste jeg er medlem av, det er NITO, (Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon), men det er vanlig, for folk som har den utdannelsen som jeg har, (Høgskolekandidat, i Informasjonsteknologi, fra HiO IU).

Men de vil heller ikke hjelpe, så kanskje jeg burde melde meg ut der også?

Det får jeg prøve å tenke litt mer på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter