Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Saturday, 27 February 2010

Jeg sendte en e-post til Tingretten i Nedre Romerike, om det var mulig å få testamente/skifteattest etter mine oldeforeldre Helga og Johan Ribsskog
Google Mail - Testamente/skifteattest etter Helga Dørumsgaard og Johan Ribsskog


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Testamente/skifteattest etter Helga Dørumsgaard og Johan RibsskogErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Sat, Feb 27, 2010 at 10:56 PM
To:
nedre.romerike.tingrett@domstol.no


Hei,

min morfar, Johannes Ribsskog, var sønn av Helga Ribsskog f. Dørumsgaard og Johan Ribsskog, som begge var lærere på Asak skole i Skedsmo.

Min morfar var også bror av Øivin Ribsskog, som var lensmann og forfatter mm., og grandnevø av Bernhard Ribsskog, som var en pioneer innen pedagogikken og som stod bak normalplanen for grunnskolen etter krigen blant annet, og min morfar var nevø av den kjente forfatteren, redaktøren og ordføreren i Fet og Rælingen, Asbjørn Dørumsgaard, som var bror av Helga, og min morfar var også fetter av den kjente komponisten Arne Dørumsgaard, som bodde i Italia.


Min morfar var også gift med Ingeborg Heegaard, fra Danmark, som bl.a. arvet Holger baron Adeler, og var oldebarn etter Maren Gjedde, (fra den kjente adelsslekten), og barnebarn etter den kjente danske øverskommanderende generalen, i mellomkrigstiden, Anders Gjedde Nyholm, og grandniese av den kjente danske dommer, i Kairo og som skulle dømme i striden mellom Norge og Danmark, om Grønland, i Haag, før krigen, men døde noen dager før, og ble erstatet av en annen dansk dommer, sa min mormor.


Han Arne Dørumsgaard, så jo også ut som Noah, og de har funnet et gammel funn, fra 10.000 år tilbake, i Ytre Enebakk, hvor min oldemors mor, Karen Pedersdatter, var fra, (i Fladeby), og min grandonkel Øivin Ribsskog, han kom på ideen om å starte Enebakk historielag, da han var formann for Romerike historielag, leste jeg på nettet. Det er Enebakk historielag, som skriver om dette funnet, som jeg lurer på om kan ha vært av Noahs ark, siden han Arne Dørumsgaard, så akkurat ut som Noah.


(Men det siste er bare en teori da, og ikke noe sikkert, for å understreke det.

Men hvorfor Jehovas Vitner hovedkvarter for Norge, i Ytre Enebakk?

Det er kanskje noe man kan lure på, hva vet jeg).


Det har vært en feide, innen Ribsskog-familien, eller ihvertfall noe motsetninger.

Så min morfar, Johannes Ribsskog, hadde visst ikke så mye med de andre å gjøre.


Han var rådmann i Hadsel, i Vesterålen, og kontorsjef i Hurum kommune, og bodde så som pensjonist i Nevlunghavn, ved Larvik, hvor min mor flyttet til, etter at hun ble separert fra min far.

Min mor var streng, og gikk for å være sinnsyk, og ville nesten aldri vaske opp selv, men jeg og min søster måtte gjøre det, fra vi var 4-5 år.


Og hun var veldig streng og gæern da, for å si det sånn.

Så jeg vil si at vi ble utsatt for omsorgssvikt der.

Og min mor sendte meg til min far, da jeg var ni år, og da flyttet min far ned til en dame han fant seg, Haldis Humblen, et halvt år senere, så jeg måtte bo alene fra jeg var ni og et halvt år.


Så jeg har blitt utsatt for omsorgssvikt, både fra min mor og min far, vil jeg si.

Min mor døde i 1999, men jeg har anmeldt min far for dette.

Jeg lurer på om denne omsorgssvikten, kan skyldes denne feiden i Ribsskog-familien.


Som den første av mine faddere, så nevner Svelvik kirke, i min dåpsattest, en Anna Holmsen, som jeg ikke kan huske å ha møtt.

En som het Holmsen var også med å starte Enebakk historielag.


Jeg lurer på om det er noe rundt Øivin Ribsskog, som var lensmann, og hun Anna Holmsen og de da, fra Skedsmo, antagelig, som har tullet med meg.

For dette er jo maktpersoner, vil jeg si, Ribsskog-familien er kjent med stortingsrepresentanter og ordførere her og der, for Arbeiderpartiet, og jeg har alltid hatt mest sympatier for Høyre.


Så jeg lurer på om noen av Helga Dørumsgaard og Johan Ribsskog sine etterkommere, tuller meg meg.

Jeg driver ihvertfall en del med slektsforskning da.

Så jeg prøver å på en sivilisert måte får kontroll på livet mitt, og skriver om hva som foregår, på en blogg jeg har.


Og jeg har overthørt, i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg er forfulgt av 'mafian', men politiet nekter å hjelpe.

Kan dette være noe i forbindelse med noe strid, mellom min morfar Johannes Ribsskog, og hans bror, Øivin Ribsskog, som var lensmann?


Så tuller politietatene med meg, som del av en slik feide, enda min morfar døde på 80-tallet.

Min mor gikk til politiet i Larvik, husker jeg, og hadde langt møte der, mens jeg måtte sitte på trappa, da jeg var guttunge, dvs. åtte-ni år gammel.


Her er det noe lurifaks ute å går, i forbindelse med Ribsskog-familien og politietatene/staten/Arbeiderpartiet, mistenker jeg.

Så jeg lurer på om jeg kunne være så snill, å få se testamentet/skiftebrevet, etter Helga og Johan Ribsskog, for å lære mer om hvem denne min fadder, Anna Holmsen er, og min slekt i Skedsmo da, som min morfar aldri tok oss med, for å hilse på, hverken da vi bodde i Larvik eller da jeg bodde på Berger og min morfar bodde på Klokkarstua, da han var kontorsjef i Hurum, før han flyttet til Nevlunghavn, såvidt jeg kan huske.


Jeg sender med kopi av skifteattest etter min mormor, Ingeborg Ribsskog, (en side fra den skifteattesten), hvor det går fram at jeg er barnebarn av Johannes Ribsskog, som var sønn av Helga og Johan Ribsskog, fra Asak.


Det står at jeg har adresse i Kvelde, på en gård min onkel Martin Ribsskog driver.

Men det er feil, jeg ble forsøkt drept der, i 2005, så jeg har måttet flykte til England.


Og jeg har ikke noe mer kontakt med min onkel Martin, eller noen andre i hverken min mor eller fars familie, for jeg skjønner at det er noe slags alvorlig feide som foregår, som ingen har sagt noe om til meg, så jeg blir tullet med av både min mor og min fars familie.


Min adresse i England er:

Erik Ribsskog
Flat 3
5 Leather Lane
Liverpool
GB-L2 2AE
Storbritannia

Jeg håper dere kan hjelpe med dette, og på forhånd takk for hjelp!


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg har ringt Kjell Asak, i Leirsund, siden min morfar var derfra, og spurt mer om mine oldeforeldre, og Johan Ribsskog døde visst i 1922, (bare 47 år gammel, eller noe), og Helga Ribsskog f. Dørumsgaard, hun døde vel rundt 1973, (ihverfall på begynnelsen av 70-tallet), mener jeg at min far, (Arne Mogan Olsen, fra Sand i Svelvik), fortalte meg en gang, da jeg var guttunge, at oldemora mi døde da jeg var tre år, og da lurer jeg på om han mente hu Helga Ribsskog.


Så sånn var det.

Jeg sender også med en side fra en bok, som jeg fikk tilsendt fra Kjell Asak, (som nok er fra en bygdebok for Asak, eller lignende), hvor det står mer om hvem mine oldeforeldre Helga og Johan Ribsskog var.


Så håper jeg at det er mulig å finne de i deres arkiver!

Håper dette er i orden, og bare kontakt meg hvis det trengs mer informasjon!

2 attachments
img158.jpg
1056K
img262.jpg
780K
PS.

Her er vedleggene:

img158

img262

Jeg er ikke så feit nå, (hvis jeg holder inn magan i hvertfall). Jeg har hatt litt flesk, men det er fordi jeg må skrive denne bloggen mm.PS.

Og hvorfor jeg må skrive denne bloggen, det er fordi jeg prøver å få rettighetene mine fra politiet og andre myndigheter, etter at jeg overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004, og etter at jeg ble forsøkt drept, på den gården som var drevet av min onkel Martin Ribsskog, i Larvik, i 2005, og da flyktet til England igjen, (som i 2004).

Men jeg blir nektet mine rettigheter, og har derfor vært i sjokk, og har derfor skrevet denne bloggen om alt jeg vet og om det meste som har skjedd, hele livet mitt.

For jeg forstår fortsatt ikke hva som foregår, og jeg blir derfor holdt i en tilstand av tortur, av politiet, mener jeg.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg har skrevet om på bloggen, at det virket som at de fant noe som minnet om Noahs ark, ute i Ytre Enebakk, hvor tippoldemoren min var fra

noahs ark norge

http://www.enebakkhistorielag.no/kulturminne_durud.htm

PS.

Men, nå søkte jeg etter om det stod noe om min fadder, Anna Holmsen, (som jeg aldri kan huske å ha møtt), på nettet.

Og da dukket faktisk Enebakk historielags nettsider opp igjen, på Google.

Det var fordi at der stod det faktisk, at det var min grandonkel faktisk, Øivin Ribsskog, (som jeg heller aldri har møtt, min morfars bror), som foreslo å danne Enebakk historielag, (og andre historielag på Romerike), da han var formann i Romerike historielag, etter krigen:

grandonkel øivin ribsskog

http://www.enebakkhistorielag.no/historiskbakgrunn.html

PS 2.

Her kan man se, (på min dåpsattest, hvor kirkemedarbeideren, har byttet om, og skrevet at min far, og ikke min mor, var født Ribsskog), at min 'hoved'-fadder, var en person, med navn Anna Holmsen, som vel må sies å være en nesten mystisk person, i mitt liv, siden jeg ikke kan huske å noen gang ha møtt denne hovedfadderen.

Så det var mystisk, vil jeg nesten si.

Her er mer om dette:

img324 paint

PS 3.

Som jeg har skrevet om på bloggen tidligere, så fantes det en lærerinne, ute i Asak, i Skedsmo, som het Dagny Ribsskog Holmsen, og som jeg mistenker må ha vært min morfars søster, antagelig.

Og hvis jeg skulle gjette, så er vel kanskje hun Anna Holmsen, datter av Dagny Ribsskog Holmsen da.

Eller kanskje ikke.

For da var hun jo ugift, isåfall.

Hm.

Dette var mysterium.

Her er ihvertfall mer om Dagny Ribsskog Holmsen, fra sidene om Asak skole, på Skedsmo kommune sine nettsider:

dagny ribsskog holmsen

http://www.skedsmo.kommune.no/Hovedtema/Barnehage-og-Skole/Skole/Grunnskoler/Asak-skole/Om-eksempelskolen/

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive