Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 28. mars 2010

Jeg sendte en ny e-post til adelsforeningen i Danmark




Google Mail - Testamente etter min mormor Ingeborg Ribsskog f. Heegard, (barnebarn av Anders Gjedde Nyholm og niese av Holger baron Adeler)










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Testamente etter min mormor Ingeborg Ribsskog f. Heegard, (barnebarn av Anders Gjedde Nyholm og niese av Holger baron Adeler)











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Mar 28, 2010 at 2:30 AM




To:
ww@bruunhjejle.dk






Hei,

jeg har kontaktet dere hos dansk adelsforening, et par ganger, men jeg har vel ikke sendt dere noen dokumenter.

Min mormor Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, fortalte meg at hennes oldemor, Maren Gjedde, var fra en fin, gammel dansk uradel-familie.


Men jeg leser på Thisted museum sine nettsider, og der står det at Maren Gjeddes far, Anders Christensen Gjedde, var en 'bondesøn'.

Så jeg klarer ikke å spore de tilbake til Ove Gjedde, enda Maren Gjedde og L.C. Nyholm sin sønn, Anders Gjedde Nyholm, jo ble øverstkommanderende general, i Danmark, i mellomkrigstiden.


Min mormors far, mistet jernverket i Frederiksværk, til en svoger, og de flyttet til Tyrol, og hennes far ble agent for to store, tyske firma, (samtidig som hennes morfar var øverstkommanderende general da).


Jeg lurer på om dette var gunstig, 2. verdenskrig tatt i betraktning, hvis disse var 'falske Gjedder'?

Vet dere noe mer om disse var etter Ove Gjedde?


Dessuten, så var min mormors tante, Magna Dorothea Nyholm, gift med Holger baron Adeler.

De fikk ingen barn, så min mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, og hennes to brødre i Danmark, Anker og Louis Heegaard, arvet baron-paret da.


Ble så min mormor og henne to brødre baronesser og baroner da, siden de vel var de eneste som arvet?

(Jeg ser du er baron selv, så du kjenner kanskje reglene).

Min mor fikk arven etter Magna og Holger Adeler, (som min mormor kaller han i testamentet), satt inn i et hus i Larvik, av min morfar, Johannes Ribsskog, så hun ble kanskje baronesse da.


Og jeg er hennes eldste barn.

Og dette var jo en dansk baron-tittel, selv om Cort Adeler, som Holger baron Adeler stammet fra, opprinnelig var fra Norge.

Kan jeg være meldem hos dere da, siden min mor fikk arven etter Magna Adeler og Holger baron Adeler?


Jeg blir forfulgt av noe som kalles 'mafian' i Oslo, skjønner du, har jeg overhørt, så jeg prøver å organisere meg litt.

Vet dere hva det kan skyldes, at baron-paret ikke fikk noen etterfølgere?


Kan det ha vært sabotasje fra anti-nordiske krefter? (F.eks. falske Gjedder?).

Min mormor, som døde ifjor sommer, hadde en halv-fetter i Klampenborg.

Han sa at en 'Christoffer Gjedde' av Højriis, på Mors, hadde en tønne gull i kjelderen.


Den eneste Højriis-eier, som jeg kan tenke meg at det kan ha vært, på ha vært Anders Christensen Gjedde, (for det var bare noen få Gjedde-eiere av Højriis).

Han hadde en tønne gull i kjelderen, og ga engang en mann en lusing, visstnok, for ikke å ha tatt av luen.


Så han var nok ingen snill mann.

Kan han ha vært 'jødisk' spion, og fått en tønne gull av 'jødene'/Rockefeller/Rotchilds, for å ødelegge Danmarks forsvarsevne, gjennom sine etterkommere?


Hvem vet.

For at en Anders Christensen Gjedde, som hos Thisted museum sine nettsider, (som har kopiert fra Årbok for Thy og Mors, fra 1970 mener jeg det var), skriver at 'gamle-Gjedde', Anders Christensen Gjedde, var 'bondesøn'.


Også sier min nå avdøde mormor sin halv-fetter i Klampenborg, at sammen 'bondesøn' hadde en tønne gull i kjelleren!

Her er det spionasje og falske Gjedder på høyt nivå, vil jeg si.


Jeg sender uansett med min mormors testamente.

Hun skriver om et sølvkrus fra 1700-tallet, til en Lauritz Gjedde Nyholm, men dette er politikeren fra venstre L.C. Nyholm, som fikk Maren Gjedde til kone.


Så min mormor blander litt.

Jeg fikk forøvrig sølvkruset til min 34-års dag, av en eller annen rar grunn, (uten at jeg hadde blitt fortalt om det på forhånd, min mormor trykket bare kruset oppi bagen min).


Men i min mormors testamente, så står det at det kruset skulle min onkel Martin få.

Så min mormor tullet litt.

Min mormor hadde eldrebolig og liten formue, da hun døde, så huset min morfar kjøpte forsvant, til forskudd på arv og reiser i Europa, mm.


Enda hennes far eide jernstøperiet i Frederiksværk, men de pengene ble nok tapt.

For jeg har ikke fått et øre i arv etter henne, (eller fine malerier), enda hun døde ifjor sommer, av min tante Ellen Savoldelli f. Ribsskog og onkel Martin Ribsskog, (Ingeborgs barn), som fikk boet.


Enda min mor døde i 1999, så jeg burde ha fått en god slump av hennes del.

Men så ikke, enda jeg er arbeidsledig, og sliter med å få jobb, som flykning i England, siden jeg har en arbeidssak mot ICA i Norge og Bertelsmann/Microsoft i England.


Så det er noe som er helt klin-kokos, som vi sier i Norge, her.

Men dere svarer kanskje ikke nordmenn hos dere.

Vi har ikke noe adelsforening i Norge, skjønner du, og min mormor sa at 'de tyske Løvenskjold og de, ikke var noe fine', så de vil jeg ikke kontakte, (for å tulle litt).


Men men.

Det er litt merkelig av vår norske adel Adeler, dro til Danmark, og nå er det eneste som er igjen Zytphen-Adeler, som bare er Adeler i navnet, hvis det er flere igjen av de.


Er det noe dere har i maten i Danmark, som gjør at disse norske adelige dør ut hos dere?

Jeg bare lurer, håper dere kan svare eventuelt.

Jeg sender ihvertfall min mormors testamente, så kan dere i det minste se at dette ikke er noe jeg finner på, om ikke annet.


Mvh.

Erik Ribsskog





11 attachments
img133.jpg
1137K
img134.jpg
1125K
img135.jpg
946K
img136.jpg
617K
img137.jpg
1537K
img138.jpg
866K
img139.jpg
839K
img140.jpg
1014K
img141.jpg
663K
img142.jpg
743K
img143.jpg
1262K








PS.

Her er vedleggene:

img133

img134

img135

img136

img137

img138

img139

img140

img141

img142

img143

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter