Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 30. januar 2011

Den e-post adressen her, opprettet jeg, innimellom telefoner, på Arvato. Av datasikkerhetsgrunner, så ville jeg ikke bruke min vanlige e-post på jobb




Gmail - Study fees










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Study fees











Ante Valente
<erik.ribsskog@googlemail.com>



Thu, Jan 26, 2006 at 9:12 AM




To:
international.enquiries@sunderland.ac.uk






Hi,


I was a student at University of Sunderland last year, and since Ive had some economical problems etc., I havent

got to organize an agreement on how i should pay the study fees etc. yet.


So I was wondering who I should contact about this.


Im sorry it has taken me so long to contact you about this!


Thanks in advance and regards.


Erik Ribsskog









PS.

Som man kan se, i den e-posten, så har jeg også vært vant til å tenke på, å beskytte meg mot identitetstyveri, på nettet.

Derfor pleier jeg noen ganger bare å skrive tullenavn, som Vegar Beider eller Ante Valente.

Men jeg var litt stressa på jobb, så jeg skjønte ikke det, da jeg skrev den e-posten, at det kom til å stå Ante Valente, i selve e-posten.

Så det var nok litt tabbe.

Men men.

Sånn går det når man gjør ting på jobb.

Innimellom jobben.

Så budsjett-ting, var ikke det viktigste for meg, på den her tiden.

Det var kontakten med Kripos og Eva Joly, osv., i Norge, om det at jeg var forfulgt av 'mafian' osv., som jeg tok på min vanlige e-post, vel.

Og derfor ville jeg ikke bruke den e-postadressen på jobb.

For jeg ville ikke at noen på Arvato, i IT-avdelingen der, som hadde sitt eget lukkede kontor, og ikke satt i det store kontorlandskapet, (litt av overvåkningshensyn kanskje?), skulle få se de e-postene jeg skrev til Kripos og Justisdepartementet i Norge, osv.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter