Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. januar 2011

Her kan vi se at Høstland fremdeles er en 'indremisjon-familie'. Bestemor Ingeborg sa jo at min morfars farmor, Marta, visst var veldig engasjert der

høstland fremdeles indremisjonsfamilie

http://www.inderoy.kommune.no/lag-og-organisasjoner.4541645-109859.html

PS.

Her kan vi se det, at vi finner også Høstland, i organisasjonen Norsk Luthersk Misjonssamband.

Og det er vel også noe lignende av Indremisjonen, hvis jeg skulle gjette.

Så vi kan altså se det, at jeg har 'indremisjons-familier', på både fars-siden, (Humblen-familien), og mors-siden, (Høstland-familien).

Så hvis jeg gjetter på det da, at min morfar Johannes, kanskje var kristen, etter sin far, Johan Ribsskog, (som jeg har skrevet om på bloggen at var kristen, det siste han sa, var vel noe fra bibelen, mener jeg å ha lest, fra noe som Kjell Asak, i Leirsund, sendte meg i posten).

Så kan man kanskje gjette på det, at min morfar Johannes Ribsskog, var i Johanitterordenen, eller ihvertfall hadde kontakter i Indremisjonen, eller noe.

Også har han sendt meg til faren min da, (gjennom mora mi, Karen Ribsskog), da jeg var ni år.

Også har Indremisjonen/Johanitterordenen, fått Humblen-familien, til å tulle med meg, hos min far.

Og senere på jobb, og i militæret og på HiO IU og i Lånekassa osv.

Sånn at jeg blir tullet med av en kristen Indremisjon/Johanitterorden-mafia.

(Av ukjent grunn for meg.

Sikkert pga. en bagatell under oppveksten, eller noe.

Eller fordi de ikke klarte å bryte med ned, og kontrollere meg, kanskje.

Da min mors foreldre bodde i de hvite skipperhuset i Nevlunghavn.

Hvem vet).

Noe sånt.

Sånn kan det ihvertfall kanskje se ut som for meg nå.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

høstland også i norsk luthersk misjonssamband

http://2010.nlm.no/?pid=141§ion=news&rowcount=160&id=12232

PS 3.

Her er mer om Norsk Luthersk Misjonssamband, (fra Wikiepedia), som man kan se her, at driver virksomhet/misjon, i både Norge og i utlandet:

http://no.wikipedia.org/wiki/Norsk_Luthersk_Misjonssamband

PS 4.

Her kan man se det, at min oldefar, Johan Ribsskog, (min morfar, Johannes Ribsskog, sin far), var kristen.

De siste ordene han sa, var visst noe om Gud da.

PS 5.

Her er mer om dette:

oldefar johan ribsskog kristen

(Fra Leirsund Bygdebok, eller noe, som Kjell Asak, fra Leirsund, sendte hit til Liverpool, ifjor, eller noe).

PS 6.

Man kan vel da kanskje gjette på, at min oldefar, Johan Ribsskog, var kristen, etter sin mor, Marta Maria Klemetsdatter Høstland, som bestemor Ingeborg, en gang sa til meg og min søster Pia vel, (var på 80-tallet tro?), at var veldig med i Indremisjonen.

Og hvis min morfars far var kristen, så kan man vel kanskje gjette på, at min morfar, Johannes Ribsskog, (som jeg bare vel så i en ferie, etter at jeg flyttet til min far, som ni-åring, i 1979), også var kristen.

Så kanskje noen kristne nettverk, som min morfar Johannes Ribsskog, og muligens min mormor Ingeborg Ribsskog, var med i, tuller med meg.

Er det sånn det henger sammen?

Hvem vet.

Men det kan kanskje virke sånn.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter