Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. januar 2011

Jeg sendte en e-post til Forsvaret, om de kunne sende resultatlista, for bataljonsmesterskapet i AG-skyting, som jeg var med på, på Terningmoen, 1992




Gmail - Resultatliste, bataljonsmesterskapet, i AG-skyting, Terningmoen, høsten 1992.










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Resultatliste, bataljonsmesterskapet, i AG-skyting, Terningmoen, høsten 1992.











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jan 17, 2011 at 4:33 AM




To:
forsvaret@mil.no






Hei igjen,

jeg har bodd mange år i England nå, (i 5-6 år), som flyktning, fra noe 'mafian' i Norge, og siden jeg ikke får rettighetene mine, fra norsk politi.

Så jeg huska feil ord, om det mesterskapet.


Det skal være 'garnisjonsmesterskapet' i (AG)-skyting, mener jeg nå', mener jeg nå.

Beklager at jeg skreiv feil, det er mange år siden jeg var i Førstegangstjenesten, og jeg har aldri vært noe army-frik egentlig.


Men jeg var sur, som ten-åring, siden min far lot meg bo alene.

Og jeg måtte sitte aleine, hver kveld, og var ensom.

Og det gikk utover fugla, på Sand, hvor farmora mi bodde.


For da plaffa jeg ned småfugler, for å få ut aggresjonen min.

For jeg likte ikke å bli urettferdig behandla.

Og jeg var en slags annenrangs medlem av slekta, som ikke fikk så mange fine ting, som min fars stebarn, for eksempel, i hans nye familie, han flytta jo ned til Haldis Humblen.


Så jeg hadde mye aggresjon.

Som jeg fikk ut ved å skyte fugler og et par ekorn, med luftgevær, på Sand i Vestfold, sammen med Ulf Havmo i klassen, noen ganger.

Så derfor skøyt jeg noen ganger bra med AG, (forholdsvis bra, noen ganger), selv om jeg oftest kjeda meg, for jeg hadde forventingspress, fra faren min, om å bli rik, og få en bra betalt jobb.


Og derfor var bare førstegangstjenesten, et slags hinder for meg, som jeg ikke var så interessert i.

Jeg ville få meg karriære og bli vellykket i det sivile liv, egentlig.

Få meg en fin og grei kone, (og etterhvert familie), og stort hus og sånn.


Det har egentlig vært målet mitt hele livet, fra jeg var guttunge.

Men det går trått gitt, så jeg skjønner at Johanitterordenen, som min far har i sin nye familie, Humblen, (eller noen andre), nok tuller med meg.


Bare som en oppdatering.

Mvh.

Erik Ribsskog


2011/1/17 Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Hei,

jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', og har blitt forsøkt myrdet, i Kvelde, i 2005.


Jeg får ikke noen rettigheter av politiet, de vil ikke engang fortelle meg hvem den her 'mafian' er.


Jeg avtjente førstegangstjenesten, i Geværkompaniet, Terningmoen.

Og jeg prøver å skrive på blogg, om ting jeg har gjort, hele livet.

Jeg var en god skytter, og fikk syv merker under førstegangstjenesten.


Jeg ble også valgt som en av fem soldater i troppen, til å representere tropp 1, i bataljonsmesterskapet, på Terningmoen, (på den banen med elektroniske treff-skjermer, bane 2 eller hva det var), i AG-skyting.


Jeg gjorde det ikke så bra, for vi fikk ikke lov å bruke støtte, og jeg hadde så tynne armer, siden jeg ble utsatt for omsorgssvikt, at min far, Arne Mogan Olsen, som lot meg bo alene, fra jeg var ni år, til jeg ble voksen, så jeg spiste nok ikke nok proteiner, ettersom det jeg har forstått om kosthold seinere.


Det gikk nok mest i karbohydrater, fra pizza og potetgull osv.

Fotballtreneren min, på Berger I.L., på begynnelsen av 80-tallet, da jeg spilte på fra lilleputt til gutte-lag vel, sa også det, at jeg løp litt treigt, siden jeg mangla litt 'kjøtt på beina', selv om løpsteknikken min var grei, husker jeg at han sa, på 80-tallet, på Berger-banen.


Skjellsbekk, het han, og var faren til en i klassen min, som het Ole Kristian Skjellsbekk.

Men men.

Så jeg kom nok på sisteplass, eller noe, dessverre, siden vi ikke fikk bruke støtte, og hadde så tynne armer, så jeg klarte ikke å holde børsa støtt nok da.


Frisell, i troppen, på banen ved siden av, hadde kraftige armer, og plukket inn den ene 9-ern og 10-ern, etter den andre.

Som han også informerte meg om, mens vi skøyt.

For vi kunne se på blinkene, om vi skøyt bra.


Så jeg glemte øreklokkene, under et skudd, (om det var Frisell eller at jeg kjeda meg, siden jeg var fra Berger i Vestfold, langt unna, det veit jeg ikke).

Jeg hadde også noe arm-verk, fra da vi var statister, under Sekondløitnanten, som vi var med i, uka før, eller noe.


For vi måtte ha tyske hjelmer, rundt armen, da vi løp, for jeg var både norsk og tysk soldat, som statist, i den filmen.

(Selv om Forsvaret har påstått, i media, at norske vernepliktige ikke spiller tyske soldater, men det måtte vi fra Terningmoen, gjøre, i 1992.


Husker jeg.

Men men).

Men har dere resultatlista, for bataljonsmesterskapet, på Terningmoen fra (høsten) 1992?

Det hadde vært artig, i såfall å kikka på den.


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog

n







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter