Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 6. januar 2011

Jeg sendte en e-post til Politiet i Steinkjer




Gmail - Oppdatering/Fwd: løgner










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Oppdatering/Fwd: løgner











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Jan 6, 2011 at 10:57 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no








---------- Forwarded message ----------
From: Tantor Andersen <tantor.andersen@gmail.com>

Date: 2011/1/1
Subject: løgner
To: eribsskog <eribsskog@gmail.com>


01[00:04] <john_cons> jeg gjør jo min del, ved å ha en blogg osv

01[00:04] <john_cons> som jeg jobber mye med
01[00:04] <john_cons> hvor jeg skriver alt jeg vet om hva som skjer
[00:04] <raup> folk syns bloggen din viser at du er gal

[00:04] <raup> og de blir sinna
01[00:04] <john_cons> det er det ingen som har sagt til meg
01[00:04] <john_cons> det har ingen sagt til meg

Joda, Ribsskog, det er det mange som har sagt til deg. Om du hadde tatt deg tid til å lese noen av epostene og kommentarene du får, så ville du sett at mange synes bloggen din ikke gjør annet enn å bevise at du er gal. Og såvidt jeg vet er det minst en håndfull som er rasende på deg fordi du legger ut personlig informasjon om dem på bloggen.

Så om du hevder at ingen har sagt det til deg, da er du enten galere enn først antatt, eller så er du en løgner.

Om du vil ha det skriftlig en gang til, så kan jeg godt si at jeg synes at bloggen din klart viser at du ikke er helt i vater. OK, da, at du er litt gal. Eller sprut sprø. Det er min oppfatning. Og den oppfatningen deles av alle jeg kjenner som leser bloggen din.


Forøvrig blir jeg lettere irritert når du passer på å henge ut andre også. Jeg vil gjenta det jeg sa i forrige epost: om du ikke umiddelbart informerer de du klipper og limer fra Facebooksiden til, om at du legger ut deres private profil på bloggen din, så vil jeg informere dem.


Tantor.









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter