Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 16. januar 2011

Jeg sendte en e-post til Stiftelsen Rettferd for taperne




Gmail - Problemer med myndighetene i Norge










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med myndighetene i Norge











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jan 16, 2011 at 7:25 AM




To:
post@taperne.no






Hei,

jeg ble utsatt for omsorgssvikt, fra min far, Arne Mogan Olsen.

Han lot meg bo alene fra jeg var ni år, til jeg ble voksen, så jeg fikk ikke noen vanlig oppdagelse, og har derfor hatt et stort handikap ovenfor mine jevnaldrende.


Jeg bli likevel butikksjef og har fått en grad i data fra HiO IU, etter å ha stått på hardt i mange år.

I 2003, så overhørte jeg i Oslo, at jeg er forfulgt av 'mafian', men politiet i Norge, vil ikke engang fortelle meg hvem denne 'mafian' er.


De vil heller ikke etterforske mordforsøk mot meg, på min onkel Martin Ribsskog, sin samboer sin gård, i Larvik, i 2005.

Jeg får ikke Fri Rettshjelp, fra fylkesmannen i Oslo og Akershus, til advokat, til noen av sakene mine.


Jeg får heller ikke arven min, fra min mormor, danskefødte Ingeborg Ribsskog, som var adelig/kongelig.

Min onkel, Martin Ribsskog, brukte meg som slave, og fikk meg til å jobbe gratis, i 2005, på gården til hans samboer, da jeg var nedtrykt, etter å ha hørt at jeg var forfulgt.


Så han utnyttet meg, vil jeg si.

Jeg har også arbeidssaker mot Rimi og Bertelsmann Arvato sin skandinaviske Microsoft produkt-aktivering.

Jeg har måttet flykte til England, og lever som arbeidsledig her.


Engelske myndigheter vil ikke godta at jeg er flyktning, så jeg må ta kampen for å få mine rettigheter, på fritiden, ved siden av jobbsøking.

Jeg har ingen penger, annet en britisk arbeidsledighetstrygd, som er såvidt nok til mat, og jeg skylder strømfirma penger og også husverten, siden jeg ikke har råd å betale regningene fult ut, som arbeidsledig.


Jeg har derfor ikke råd til å betale hun advokaten som står nevnt, Unni Byrø.

Så jeg vet ikke om jeg kommer noen vei.

Har hun forresten noen e-post adresse ettersom jeg publiserer alt jeg finner ut om på blogg, sånn at hvem som helst kan hjelpe egentlig, å stå opp mot uretten:



Men ikke så mange gjør så mye dessverre.

Det er vel kanskje et kjennetegn på dagens Norge?


Hadde vært fint hvis dere kunne hjelpe/svare.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter