Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 27. januar 2011

Jeg sendte en ny anmeldelse til Politiet i Steinkjer




Gmail - Anmeldelse/Fwd: patroniserende?










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse/Fwd: patroniserende?











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Jan 27, 2011 at 8:34 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no






Hei,

dette er en som jeg ikke vet hvem er, som sender meg uønskede, patroniserende e-poster.

Dette vil jeg gjerne anmelde for trakassering.

Jeg synes forøvrig at dere burde svare på mine henvendelser.


Jeg tenker mine tanker, som vanlig person, at hvis ikke politiet i landet gjør jobben sin, så blir det anarki og vendetta ut av det.

Norge blir som Albania og Korsika.

Dette er mine tanker om politiet i Norge.


Men men.

Jeg ønsker gjerningsmannen tiltalt og straffet.

Med hilsen

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Tantor Andersen <tantor.andersen@gmail.com>
Date: 2011/1/26
Subject: patroniserende?
To: eribsskog <eribsskog@gmail.com>



Hei,
om du ikke vil at jeg skal være belærende, nedlatende bedrevitende eller noe annet som får deg til å føle deg dum, så får du rett og slett gjøre litt bedre hjemmearbeid og tankevirksomhet først. Slutte å skrive dumme ting, så og si.


Forøvrig: jeg legger med interesse merke til at det er en hel rekke eposter jeg har sendt deg som ikke har blitt anmeldt. Hva er årsaken til dette? Er det fordi du faktisk så noe fornuftig i dem? Er det fordi innholdet fikk deg til å se din egen stupiditet? Eller er det en helt annen grunn? Jeg må si jeg blir både såra og vonbråten av å bli oversett på dette viset, og vil gjerne vite hvorfor du er så ondskapsfull.


Til politiet i Steinkjer: jeg vil med dette anmelde Erik Ribbskog for gjentatte angrep på det norske språket, på generell rettskriving, og på god takt og tone. Jeg vil også anmelde ham for æreskjelling, ufin opptreden og lumpen framtreden. Jeg vil dessuten at han blir anmeldt for regelrett mobbing og trakassering av tilfeldige personer, basert på at han selv har hørt løse rykter eller hatt psykotiske episoder der han har drømt om dette.

Til slutt vil jeg gjerne, som norsk skattebetaler, at dere en gang for alle tar et oppgjør med Ribsskogs ufine misbruk av mine skattepenger. Han bør få høre at anmeldelsene hans enten ikke blir behandlet pga manglende dokumentasjon, eller at de blir behandlet og ikke tatt til følge. Slik det er nå, ødelegger Ribsskog for folk med reelle problemer, ved at han fyller opp politiets epostkasse med tullet sitt. Slik kan vi ikke ha det.

Jeg ønsker Erik Ribsskog forfulgt og psykiatrisk behandlet.

Tantor









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter