Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. januar 2011

Jeg sendte en ny anmeldelse til Politiet i Steinkjer




Gmail - Anmeldelse/Fwd: You have been invited to contribute to Erik Risperdal-Adeler Fan Club










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse/Fwd: You have been invited to contribute to Erik Risperdal-Adeler Fan Club











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Jan 25, 2011 at 1:32 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no






Hei,

de her maser igjen og igjen om at jeg skal bidra på en blogg de har.

Men det er uaktuelt for meg.

Disse har stjålet mine bilder og rapper uhemmet fra mine bloggposter, og prøver å sette meg i et dårlig lys, virker det som for meg.


Så disse vil jeg gjerne anmelde for trakassering, (dvs. masingen), og for å stjele åndsverk/fotografier som jeg har rettighetene til, og for å komme med æreskrenkelser i den nevnte bloggen.

Disse har jeg også anmeldt mange ganger tidligere, for det samme, uten å ha fått noe reaksjon/tilbakemedling, fra politiet, i forbindelse med dette.


Jeg ønsker gjerningsmannen tiltalt og straffet.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: TT <no-reply@google.com>

Date: Mon, Jan 24, 2011 at 6:20 PM
Subject: You have been invited to contribute to Erik Risperdal-Adeler Fan Club
To: eribsskog@gmail.com


The Blogger user TT has invited you to contribute to the blog: Erik Risperdal-Adeler Fan Club.


To contribute to this blog, visit:
http://www.blogger.com/i.g?inviteID=7227145388931095049&blogID=8951449755495669822


You'll need to sign in with a Google Account to confirm the invitation and start posting to this blog. If you don't have a Google Account yet, we'll show you how to get one in minutes.


To learn more about Blogger and starting your own free blog visit http://www.blogger.com.









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter