Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 4. januar 2011

Jeg sendte en ny e-post til Ole Øren, tidligere rektor ved NHI




Gmail - Dårlig karakter Kryssordkompilator-program










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Dårlig karakter Kryssordkompilator-program











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Jan 4, 2011 at 10:36 AM




To:
"Øren, Ole" <ooren@mil.no>






Hei,

takk for svar!

Nei, det er kanskje ikke mulig å få tak i en kopi av de NHI-oppgavene lengre heller?

Jeg dro i militæret, sommeren 1992, i Geværkompaniet, Terningmoen, infanteriet, (med Sverre Frøshaug som troppsjef det meste av tida, før en som ble kalt 'kalesj-Bjørn', fra Elverum overtok, for han hadde stjålet kalesjen til en bil en gang, sa Stig Ragnhildsløkken, på laget mitt).


Jeg ble også tulla med i Forsvaret og mista en datajobb uten noen ordentlig grunn.

Jeg mangla et par eksamener, fra NHI, for å bli NHI-kanditat, og hadde vel bare 33 av 40 vekttall, (med bra karakterer mye), fordi jeg jobba mye på OBS Triaden, siden det var privat høgskole, og studielånet ikke kompenserte for alle skolepengene.


Jeg har siden studert to år på HiO IU, og har nå en Høgskolekandidatgrad i IT, derfra.

Jeg måtte flykte til England, i 2004, for jeg overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian', og da begynte Frode Eika Sandnes, fra HiO IU å tulle med meg, da jeg studerte ved University of Sunderland, og ville ikke godkjenne fagene mine, så jeg fikk studielånet fire måneder for seint, noe som gikk ut over studiene mine, så jeg fikk ikke noe engelsk batchelor.


Men jeg har studert tilsvarende nesten to år på HiO IU, (IT), fra 2002 til 2004.

Og nesten tilsvarende to år på NHI, skoleårene 1989/90 og 1991/92, i informasjons-behandling.


(Har jobbet mye, ved siden av studiene, så mangler et par eksamener begge steder).

HiO IU godkjente en del av fagene fra NHI og sendte meg en Høgskolekandidat-grad, (selv om jeg syntes jeg kanskje kunne fått en Bachelor).


Men NITH, (som er arvtageren fra NHI), vil ikke godkjenne noen fag fra HiO IU, og vil ikke sende meg hverken en Høgskolekandidat-grad eller en Bachelor-grad.

Jeg hadde aldri valgt å begynne på NHI, hvis jeg hadde visst at de skulle bli kjøpt opp, og at NITH skulle være så sære.


Jeg har betalt mye skolepenger til NHI, for å få så dårlig service.

Jeg har klaget til Kunnskapsdepartementet, men fru minister Halvorsen bruker klagen min til å sitte på, for å nå opp til det store skrivebordet sitt, eller noe.


Kan du kontakte rektor på NITH og be de til faen å skjepe seg siden du har vært rektor på NHI?

Og be hu der kommunist-kjærringa i regjeringa å skjerpe seg og.

På forhånd takk for hjelp!


Mvh.

Erik Ribsskog


2011/1/4 Øren, Ole <ooren@mil.no>

Beklager, men jeg husker ikke det du skriver om. Det er neppe noe jeg kan gjøre noe med nå.



Ole Øren





________________________________



Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: to 30.12.2010 12:28

Til: Øren, Ole

Kopi: VPV Kontakt

Emne: Dårlig karakter Kryssordkompilator-program





Hei,



hvorfor fikk jeg dårlig karakter på Kryssordkompilator-program, på NHI, våren 1992?



En franskmann, fra Hvaler, ved navn Matje, fant opp, eller 'fant opp', Kryssordkompilator-program, noen måneder seinere, og ble rik på det, stod det i VG.



Har du gitt mitt program til Matje?



Er du i Johanitterordenen?



(Min fars stedatter sin halvbror, Bjørn Humblen var der, så jeg i Aftenpostens arkiv, så jeg lurer på om de tuller med meg).



Jeg fikk ikke dratt på klagemøte, på NHI, høsten 1992, for jeg dette var under rekrutten, hos Geværkompaniet, på Terningmoen, og jeg fikk ikke lov av løytnant Frøshaug, troppsjefen, til å ringe NHI, på den møtedagen, og forklare at jeg var i militæret, i Elverum, og på øvelse, i Kongsberg vel, og derfor ikke klarte å rekke det møtet.



Det var litt hektisk der under rekrutten, hvor det var tøff tjeneste fra morgen til kveld, med lav åling og stridsløype og soving i knappetelt, og det som var, og da var det sånn at man glemte ting som ikke hadde med militæret å gjøre.



For jeg hadde ikke vært i speidern, eller noe, så jeg var ikke vant til det her livet i skog og mark, og med masete befal hele tiden, så jeg syntes det ble vanskelig å ha et sivilt liv ved siden av rekrutt-tjenesten i Geværkompaniet, så det sivile livet mitt var litt 'ujavnt' under rekrutten på Terningmoen, så det ble en del krøll, i det sivile livet mitt, mens jeg var i militæret, og spesielt i begynnelsen, under rekrutten osv., før jeg ble mer vant til det livet.



Og etter militæret, så fikk jeg jo bare noen få tusenlapper i dimmepenger, og måtte konsentrere meg om å finne meg en jobb, (for min søster Pia Ribsskog, var hjemløs, så jeg måtte også la henne bo hos meg), så da måtte jeg bare konsentrere meg om å finne en jobb, syntes jeg, siden jeg også var 'adoptivfar' for søstera mi, så passa det dårlig med videre studier da, for å si det sånn.



Hadde syntes det var greit å finne ut en 'oppklarings' om dette.



Med helsing,



Erik Ribsskog













Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter