Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. januar 2011

Jeg sendte en ny e-post til Spesialenheten




Gmail - Bondeanger og krokodille-tårer fra Kripos










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Bondeanger og krokodille-tårer fra Kripos











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jan 21, 2011 at 9:10 AM




To:
post@spesialenheten.no






Hei,

altså, dette er en oppdatering, på anmeldelsen min, fra cirka 2007, på Kripos.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2011/1/21
Subject: Re: Bondeanger og krokodille-tårer fra Kripos

To: post <post@spesialenheten.no>


Hei,

ja, det er straffbart å ikke hjelpe folk som er i en nød-situasjon.

Noe jeg var i 2005, og nå også, som jeg kan bedømme, etter å ha overhørt at jeg var forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004, og etter å ha blitt forsøkt myrdet, av for meg ukjente personer, i Kvelde, i juli 2005.


Mvh.

Erik Ribsskog


2011/1/21 post <post@spesialenheten.no>



Det vises til Deres e-post av 21. januar 2011.


Spesialenheten for politisaker har som oppgave å etterforske saker som gjelder spørsmålet om ansatte i politiet eller påtalemyndigheten har begått en straffbar handling i tjenesten. Om De mener at politiet/påtalemyndigheten har gjort noe straffbart, kan dette anmeldes til Spesialenheten for politisaker. De må i så fall tydeliggjøre at det er en anmeldelse, hva De mener er straffbart og angi dette så konkret som mulig.


Om De ønsker å anmelde straffbare handlinger begått av andre, må De anmelde dette til det politidistrikt hvor den straffbare handlingen har skjedd. De må i en eventuell anmeldelse til politiet klargjøre at det er en anmeldelse, og også være så konkret som mulig med hensyn til hva De mener har skjedd, samt begjære påtale og straff for forholdet, og at De er kjent med anmelder- og vitneansvaret.


Vi kan ikke se at De beskriver et straffbart forhold begått av politiet i Deres e-post, og tar e-posten kun til etterretning. Eventuelle e-poster De sender til andre etater/personer, og med kopi til Spesialenheten, vil ikke bli registrert som anmeldelse hos oss. Disse tas kun til etterretning. Eventuelle senere e-poster fra Dem med generelle meningsytringer eller spørsmål som ikke er knyttet til en konkret straffesak hos oss, vil ikke bli besvart fra Spesialenheten.


Det vises også til en rekke tidligere e-poster med generelle tilbakemeldinger.


Vennlig hilsen


Spesialenheten for politisaker

Sentralbord: 62 55 61 00


www.spesialenheten.no


SpesEnhet_logo



Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 21. januar 2011 00:48

Til: post
Emne: Bondeanger og krokodille-tårer fra Kripos

Hei,


her kan man se det, at det er noe sånn bondeanger, eller krokodille-tårer, fra Kripos, og ei som heter Janne der, som lurer på om hu er på bloggen min.


Er det noe sånn bondeanger og krokodille-tårer hos dere og eller, siden dere lot Kripos slippe unna med 'fisleriet' sitt?



På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.


Erik RIbsskog


PS.


Her er mer om dette:

Bilde er fjernet av sender. johncons janne kripos












Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter