Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. januar 2011

Jeg synes at den uoffisielle fancluben, (eller 'fancluben'), de leser johncons-blogg, som fanden leser bibelen. Det blir mest bare dumt, synes jeg

uofisielle fanclub fanden leser bilbelen

http://ribsskog-fanclub.blogspot.com/

PS.

Jeg minner om at jeg selv har laget en offisiell johncons-fanclub, som finnes på denne nettadressen:

http://johncons-fanclub.net/

PS 2.

Den fanclub/hat-bloggen, fra skjermbilde-utskriften ovenfor, den bryter også fullstendig med min policy, når det gjelder bruk av bilder og tekster, som jeg har rettighetene til.

(Som er sånn, at andre blogger/publikasjoner/osv., må bruke skjermbilder/faksimiler og linke til bloggen, når de bruker av mitt materiale, som jeg har rettighetene til, (etter en del spekulering rundt dette, fra andre blogger, så har jeg satt lista høyt, når det gjelder bruk av mitt materiale)).

De bare bruker hemningsløst av mine bilder og tekster, virker det som for meg.

Jeg har forsøkt å anmelde den bloggen, for trakassering og vel også for å misbruke bilder osv., som jeg har rettighetene til.

Men politiet de gjør ingenting.

Så sånn er det.

Men da har ihvertfall jeg sagt fra, om hva jeg mener om det her.

Så får jeg heller sette advokat på dem, eller noe, hvis jeg får mulighet til å gjøre det en gang.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter