Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 5. januar 2011

Mer fra Facebook, om Amsterdam osv.





Jenny Ribsskog sine bilder - Time of my life



Bilde 3 av 74 Tilbake til albumet · Jenny sine bilder · Profilen til Jenny








Lagt til i går · ·




  • Du liker dette.



    • Erik Ribsskog Der tror jeg at jeg har spist og fikk et Coca-Cola glass av hu som jeg kjøpte Burger-King menyen av.


      Hils hu som jobber der, (ei som var veldig flink til å rette seg i ryggen).
      20 timer ·



    • Jenny Ribsskog haha det är Leidseplein :) hamburgarna där är otroligt stora, till skillnad från flygplatsen

      for ca. en time siden · ·



    • Erik Ribsskog

      Hei, når jeg var der, så husker de spilte Maria Mena, (norsk musikk), tilfeldigvis.

      (Men det kan ha vært en annen Burger King, for det er 5-6 år siden jeg var der, så jeg husker ikke alle stedsnavnene osv).


      Men det er ihverfall sant, som de sa i Pulp Ficition, at i Amsterdam så har de majones på pommes frites, ofte, i stedet for ketchup.

      Men men.

      Jeg prøvde å få meg jobb og leilighet i Amsterdam, (etter at jeg måtte dra fra London, for jeg fikk noen hooligans etter meg der, virka det som, etter at jeg så en fotballkamp på en pub), men det var vanskelig pga. språket, så jeg dro videre til Tyskland osv., og endte etterhvert opp på min onkel, Martin Ribsskog, sin samboer, Grete Ingebrigtsen, sin gård, i Larvik, i 2005, (hvor jeg ble forsøkt myrdet, og så flyktet jeg til Liverpool).


      Mvh.

      Erik Ribsskog
      for 4 minutter siden ·



    • Erik Ribsskog

      Her kan man se at det kortet, der det står SRVU, (noe studentboliger jeg leste om på internett-cafe der), at jeg var medlem der, for jeg var fortsatt student ved University of Sunderland, da jeg var i Amsterdam:

      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002342013034&set=a.1002341933032.275.1059338080

      for ca. ett minutt siden ·
























































PS.

Her er mer om dette:

amsterdam etc

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002342013034&set=a.1002341933032.275.1059338080

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter