Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 5. januar 2011

Mer fra Facebook, om sommeren 1989





Jenny Ribsskog sine bilder - Time of my life



Bilde 52 av 74 Tilbake til albumet · Jenny sine bilder · Profilen til Jenny








Lagt til i går · ·





    • Jenny Ribsskog bästa fyllekäket ever! en grå korv och en röd klump

      I går kl. 12:32 · ·



    • Erik Ribsskog

      Hva var den røde klumpen da?

      Sorry at jeg skriver så mange kommentarer.

      Men da søstera mi Pia Ribsskog og Cecilie Hyde jobba med noe i Amsterdam, (sånn som jeg skjønte det), sommeren 1989, så viste de ingen bilder, da de kom hjem.


      Men jeg tror ikke at dere har vært horer der ihvertfall, (som jeg mistenker at min søster Pia og Cecilie Hyde har vært), for dere har jo gjort så mye.

      Men men.


      Bare tuller.

      Mvh.

      Erik Ribsskog
      20 timer ·



    • Jenny Ribsskog den röda klumpen är kyckling och grönsaker. min "korv" är biff, fläsk och grönsaker. vi köpte dom ur automater :P


      haha dom kanske inte hade några bilder eftersom att de hade så kul att de glömde att fota? så kan det vara

      2 timer · ·



    • Erik Ribsskog

      Hei,

      nei søsteren min Pia var så sur og sint og ropte og skrek, da hun kom hjem fra Amsterdam og Spania, sommeren 1989.

      For Pia hadde blitt blakk, og så ville min far kun sende 300 kroner, (som jeg måtte sende fra posten, og jeg la ut 150 kroner i gebyr).


      Men søsteren min klagde for det var så lite penger, og hylte og skreik og var litt som en heks, kan man kanskje si.

      De var på et diskotek som het Pacha, i Torreviecha, hver dag vel, og når min søster ikke klagde, så pratet hun og Cecilie Hyde, om to spanske gutter de hadde møtt, og dere eldre kamerater, (som ikke var så snille visstnok).


      Så jeg, (som hadde vært i Brighton, og dro med ferje, samme dag, som de dro til Amsterdam med buss, via Sverige).

      Jeg hadde møtt ei trønder-dame, (Siri Rognli Olsen, som er litt som ei troll-kjærring vel og litt som ei dundre vel, men likevel, og som jeg har anmeldt for voldtekt, i 1990, året etter, da jeg bodde i Oslo), og også ei fra Vanta ved Helsinki, som het Sari Arokivi, som ble med meg inn på herretoalettet, på Burger King, i Brighton, og sa 'I can go here', eller noe, (som jeg ikke forstod mye av), og vi kysset mye osv., ikke på toalettet med på diskotek osv.


      Men jeg fikk ikke sagt et ord, om de damene jeg møtte i Brighton, det var bare Spania her, og Pacha der og spanske gutter der.

      (Enda vi bodde på samme rom faktisk, hos bestemor Ågot, for min far, Arne Mogan Olsen, hadde solgt min leilighet da).


      Og hun Cecilie Hyde var også der.

      Så noe må ha skjedd med søstera mi, på den reisen, for hun nevnte ikke Amsterdam, det var bare Spania her og Spania der.

      Og hu hadde blitt til en heks, syntes jeg, hun klagde på meg, fordi at faren min ikke ville sende henne mye penger.


      Min søster, Pia Ribsskog, tror visst at jeg og min far er den samme personen.

      Så det må være en slags kortslutning inni hodet hennes, tror jeg.

      Noe sånt.

      Mvh.

      Erik Ribsskog








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter