Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. februar 2011

Det her er datteren til Erling Fin Poulsen, som arvet, eller 'arvet', en ekekiste, etter Holger baron Adelers kone, (min oldetante), Magna Nyholm

datter til ekekiste arver

http://www.kvinfo.dk/side/597/bio/1296/origin/170/

PS.

Og hun kjenner jo da selvfølgelig Rosemarie Foss Wedell Wedellsborg, (og Wedell Wedellsborg er jo også navnet til han som er leder av Dansk Adelsforening), og det som er, selvfølgelig.

Hennes ektemann hadde visst gått i klasse med den danske kronprinsen, var det vel, (mener jeg hennes far, Erling Fin Poulsen sa, i telefonsamtale, her om dagen).

Så Poulsen-familien, de kan jo da blokkere for alle mine søknader, om å for bli baron (Adeler), for Grønland, osv., hos både kongehuset i Danmark, og hos Dansk Adelsforening.

Så man kjenner lusa på gangen, (er det ikke det det heter).

(Siden faren hennes arvet en ekekiste, ved å sende brev senere, og uten å være nevnt i testamentet).

Men men.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

kjenner wedel wedelsborg

http://www.facebook.com/people/Rose-Gad/702544175

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter