Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 18. februar 2011

Jeg sendte en e-post, til lokalavisen Villabyerne, i Danmark




Gmail - Deres borger/leser Erling Fin Poulsen arvede Holger baron Adelers ekekiste i 1979










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Deres borger/leser Erling Fin Poulsen arvede Holger baron Adelers ekekiste i 1979











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Feb 18, 2011 at 1:23 AM




To:
redaktion@villabyerne.dk






Hei,

deres borger/leser, cand. jur, Erling Fin Poulsen, Gyldenlundsvej 8, 2920 Charlottenlund, arvet visst en eikekiste, fra Holger baron Adeler, min fille-tippoldeonkel.

Han kaller også min oldetante, Magna Adeler f. Nyholm, for 'Meme', med franske apostroffer, hvorfor gjorde han det?


Han nenvte en broder Erik, var han i Johanitterordenen?

(Se vedlegg fra Holger baron Adelers testamente, fra 1979).

Var det noe etter Odin i den trekiste, siden Magna Nyholm, var etter Fog, gjennom sin mor Mary Eva Carla Fog, som var etter Foss og Løvenbalk, og Plantagenet og Odin og faraoene og kong Waldemar Seier osv.


Kanskje et tips, om noe dere kunne skrive om.

Jeg lever som flyktning, i England, etter å ha overhørt at jeg var forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004, og jeg ble forsøkt myrdet, i Larvik, på min onkel Martin sin gård der, i 2005.


Får ingen av mine rettigheter fra myndighetene.

Jeg har hele testamentet på 300 sider cirka, som jeg har fått tilsendt fra Landsarkivet deres for Sjælland, siden jeg driver med slektsforskning og disse er i min slekt etter min danskfødte mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard.


Fint hvis dere kan skrive en artig og morsom artikkel om dette, og om hvordan Hr. Poulsen kjente min oldetante og (fille)oldeonkel, baronessen og baronen.

På forhånd takk for eventuelt svar!


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg legger ved et brev fra Hr. Poulsen, til baron Adelers bo.

Jeg visste at Hr. Poulsen bodde i deres distrikt, siden jeg så hans annonse i deres avis, på nettet, for hans 70 års dag, i deres utgave på nettet, fra 2. november 2010.


Håper dere har mulighet til å lage en artig notis, eller lignende, ut av dette :)





084.jpg
1991K








PS.

Her er vedlegget:

084

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter