Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. februar 2011

Jeg sendte melding til Simen Agdestein, om han kjenner til denne tidligere, danske sjakkmester, i min slekt, Palle Ravn, som dro til Elfenbenskysten

kjenner til palle ravn

PS.

Her er mer om dette:






Hei,






Erik Ribsskog 16. februar kl. 04:02

jeg lurte sånn halvveis på om jeg hadde fått e-post av deg, i noen sammenheng, men jeg tror det bare må ha vært at jeg blander med en episode av 'the shit'. Men men.


Kjenner du til en dansk sjakkmester ved navn Palle Ravn, som arvet våpensamlingen etter Cort Adeler, etter min oldetante Magna Adeler sin mann, Holger baron Adeler.

Han flyttet så til Elfenbenskysten.

Dette må da være som han dro til Island.


Hva skjedde med Ravn, var han i Johanitterordenen?

Min morfar, Johannes Ribsskog, spilte sjakk, og lærte meg å spille sjakk som gutteunge, men så noen ganger skuffet/sur ut, så da var det ikke så artig.


Hans bror, Øivind Ribsskog, hadde visst spilt sjakk med Krutsjov(?), da han var i Norge, under den kalde krigen.

Kjenner du til noen av disse sjakkspillerne, og vet du om noen av de er i Johanitterordenen, for jeg har de i min fars nye famliie, og lurer på om det er noe 'forfølgnings' på gang.


Mvh.

Erik Ribsskog

(Som hadde bordtennis/sjakk i valgfag, på ungdomsskolen, istedet for tysk, og fikk litt subtilt tyn for det vel, av Ole Skjellsbekk osv., siden tysklæreren hadde sagt at i hans klasserom, satt kremen av elvene på skolen, kringkastet Skjellsbekk i et friminutt. Men men, jeg slo hvertfall sjakk-læreren en gang, i 9. klasse vel, for det ringte ut, og han sa jeg vant. Men men. Sikkert bare for å være grei. Men men).


På forhånd takk for eventuelt svar!

PS.

Dette med at Palle Ravn dro til Elfenbenskysten, det må da ha vært nesten som da han amerikanske verdensmesteren dro til Island.

Har det vært mye oppstyr i sjakkverdenen, over at Palle Ravn, flyttet til Afrika, osv?








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter