Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 21. mars 2011

Her kan man se hvordan det er i England. Liverpool City Council er veldig flinke til å si fra, når de skal drive med vegarbeid, osv.

img037

PS.

Det betyr at the Council vil stenge det krysset her, av en eller annen grunn:

vil stenge kryss

http://maps.google.no/maps?hl=no&biw=1280&bih=709&q=hatton+garden+liverpool&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Hatton+Garden,+Liverpool,+Merseyside+L3,+UK&gl=no&ei=FbSGTa3IDIO6hAfBlOW5BA&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBsQ8gEwAA

PS 2.

Ja, nå leste jeg det brevet på nytt.

Og det det egentlig står, er at de _ikke_ vil stenge den gata likevel.

Fordi at majoriteten av tilbakemeldingene, fra beboerne, i området, (sånne som meg), var negative.

Grunnen til at de ville stenge var pga. trafikksikkerheten, virker det som.

(Og det krysset kan også være ganske farlig, har jeg merket, når jeg for eksempel har gått for å betale leia, hos the Landlord.

Her i England, så er det fotgjengere som har vikeplikt, og ikke bilistene, kan det ihverfall virke som.

(Og det mener jeg også at jeg har lest om en gang vel.

I en avis, eller noe, vel).

Man må ihvertfall se seg mye bedre for, som fotgjenger, i England, enn i Norge, synes jeg.

Siden fotgjengere vel har vikeplikt og også siden bilene kjører på venstre side, noe som jeg synes at noen ganger er litt uvant, som nordmann, som fotgjenger, her i England.

F.eks. på 80/90-tallet, da jeg var mye på ferie og språkskole, i Brighton, så skjedde det vel ihvertfall en gang, at jeg bare gikk rett ut i gata, etter å ha sett meg til feil side, pga. uvane etter å ha vært fotgjenger i Oslo osv., kanskje).

Men men).

Så sånn er det.

Bare noe jeg la merke til nå.

Så her i England, så hører faktisk kommunen på hva innbygerne mener, (kan det virke som).

Kanskje noe å tenke på også for norske kommuner og myndigheter?

(Hvis de ikke gjør det fra før da).

Hvem vet.

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Etter å ha lest i Dagbladet.no nå, så kom jeg på det, at det jeg skriver om, i denne bloggposten, kanskje kunne ha vært et forslag, til hvordan Oslo kommune, kunne ha gått fram, i saken om Kvinneparken, til vel miniatyrflaske-samler Christian Ringnes, på Ekeberg?

PS 4.

Her er mer om dette:

oslo kommune kvinnepark sak

http://www.dagbladet.no/2011/03/20/nyheter/innenriks/eiendom/skulpturpark/15849573/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter