Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. mars 2011

Jeg sendte en e-post til Jahn Teigen sin datter, Sara, siden hun er venninne av Lise Mikkelsen, som jeg jobbet sammen med på Arvato, for noen år siden




Gmail - Kjenner Lise Mikkelsen, min kollega fra Arvato her i Liverpool










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Kjenner Lise Mikkelsen, min kollega fra Arvato her i Liverpool











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Mar 7, 2011 at 10:32 PM




To:
sarasteigen@gmail.com






Hei,

jeg havnet tilfeldigvis inne på Jahn Teigen sin side, siden jeg tilfeldigvis leste noe om 'Ragnarock', på 70-tallet, eller noe, (gjennom StatCounter, et tracking-cookie-program, som jeg har på bloggen min).


Og da så jeg at du hadde en side der, på det webstedet.

Jeg jobbet på et firma, (Bertelsmann Arvato Ltd. sin Microsoft Scandinavian Product Activation), her i Liverpool, for noen år siden.


Og da jobbet også Lise Mikkelsen, (fra Tønsberg, adoptert fra Korea vel), der.

Og hu sa det, en gang der, at hu kjente deg, (ihvertfall som lita).

Og da hadde du ropt på hele stranda, i Tønsberg sikkert, at 'vet dere hvem pappa'n min er, vet dere hvem pappa'n min er. Jahn Teigen!'.


Også hadde hu Lise ropt: 'vet dere hvem pappa'n min er, vet dere hvem pappa'n min er. (Et eller annet) Mikkelsen!'.

Stemmer dette eller?

Hu var så rar den siste dagen hu jobba hu Lise Mikkelsen, og jeg har en arbeidssak mot Arvato, for det var så mye rart som skjedde der. Vi hadde sjefer som var veldig sjefete og hersjete, må man vel si, så det var mye rart som skjedde der.


Så jeg bare lurte på om dette stemte.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg har også vært på språkreise, i Weymouth, sammen med Kenneth Sevland, fra Svelvik, som skriver om faren din på nettet.


Selv om jeg ikke har hatt så mye med han å gjøre i det siste, (siden 80-tallet).

Men men.

Bare noe jeg kom på.







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter