Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 9. mars 2011

Jeg sendte en ny anmeldelse til Politiet i Steinkjer




Gmail - Jeg synes det han Traarud, eller 'Traarud', kommer med minner om noe trusler jeg, så jeg anmelder det for sikkerhets skyld. Mvh. Erik Ribsskog










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Jeg synes det han Traarud, eller 'Traarud', kommer med minner om noe trusler jeg, så jeg anmelder det for sikkerhets skyld. Mvh. Erik Ribsskog











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Mar 9, 2011 at 6:24 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no


Cc:
post <post@spesialenheten.no>


Bcc:
post@slottet.no












  • Hei,

    en på irc, på EFnet, på internett, som kaller seg skorpion, som sier han er sønnen til en brande, ved navn Velte-Petter, sier at Kåre Willoch er med i, og har en kopi, av Mette-Marit-videoen, hvor Mette-Marit skal sniffe kokain, fra kjønnsorganene til Jonna, fra NRK, og en annen afrikaner.


    Willoch skal også være tatt opp i Løvenski...Vis mer


    12. januar kl. 17:07 · ·






      • Magne Traarud Dette hørtes jo helt vilt ut, Herr Ripsskog. Hvor tar du disse konspirasjonsteoriene fra?

        for 2 timer siden ·



      • Erik Ribsskog

        Hei,

        det er en som kaller seg skorpion, på irc, og som sier at han heter Olav Pettersen, og er sønn av RP aka. Velte-Petter dvs. Rolf Pettersen, en brande som ble drept i noe gangster-oppgjør, e.l. rundt Furuset/Lørenskog, på 90-tallet.


        Han ...Vis mer

        for ca. en time siden ·




      • Magne Traarud Hmm, sier du det. Den historien om kong Olaf er det ikke mange som kjenner til, og jeg ville vel ikke flydd rundt på facebook og skvaldret om dette var jeg deg, Ribbsfjord.

        for 46 minutter siden ·



      • Erik Ribsskog I Norge har vi ytringsfrihet, så jeg dr*ter i hva sånn veganer som deg sier.


        Erik Ribsskog
        for 28 minutter siden ·




      • Magne Traarud Veganer? Jeg? Hvor tar du dette fra, Riksfjord?


        Jeg gjør deg bare en tjeneste ved å advare deg om dette.
        for 17 minutter siden ·



      • Erik Ribsskog

        Du mener Drammensfjord?

        Jeg er nemlig baron av Drammensfjorden, eller ihvertfall Bergstø ved Drammensfjorden, (eller jeg har ihverfall søkt kongen om det).

        Du må gjerne advare, men det er ingen tjeneste, da gjør du bare din plikt, som samfuns...Vis mer

        for 11 minutter siden ·



      • Erik Ribsskog Jeg finner forresten ikke navnet ditt i skattelistene:


        http://skattelister.no/skatt/sok/?q=Magne+Traarud


        Skal det være Magne Traarud eller Magne Graarud?
        for 2 sekunder siden ·








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter