Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 10. mars 2011

Jeg sendte en ny e-post til Politiet i Steinkjer




Gmail - Oppdatering/Fwd: Anmeldelser til Politiet










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Oppdatering/Fwd: Anmeldelser til Politiet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Mar 10, 2011 at 7:20 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no


Cc:
post <post@spesialenheten.no>, post@taperne.no, postmottak@fmoa.no, Postmottak Vestfold <postmottak@fmve.no>, post@piv.no, "HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>






Hei,

jeg lurer på det, hva initsierte at dere tok kontakt med min far.

Jeg har nesten ikke hatt noe med han å gjøre, siden han lot meg bo alene, som gutt, fra jeg var ni år, (til jeg flyttet til Oslo, for å studere, i 1989).


Jeg har ikke hatt samme familienummer, som min far, siden 1990, og kjenner han knapt, (vi bodde ikke i det samme huset, på Bergeråsen), og stoler ikke på han, (etter at han lot meg bo alene, blant annet).


Så dette at dere kontakter min far, (som jeg har kuttet ut), bak ryggen og over hodet på meg, det bekymrer meg.

Hvordan kan dette ha seg?

Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2011/3/10
Subject: Re: Anmeldelser til Politiet

To: post.nord-trondelag@politiet.no
Cc: post <post@spesialenheten.no>, post@taperne.no, postmottak@fmoa.no, Postmottak Vestfold <postmottak@fmve.no>, post@piv.no, "HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>



Hei,

altså jeg har fått opplyst av politiet i Drammen, at jeg kan sende anmeldelse pr. e-post, hvis jeg skriver en påtalebegjæring.

Da kan ikke dere bare gå bort fra det, mener jeg.



Jeg har vært hos psykolog i Larvik, for 5-6 år siden, men det var min onkel Martin Ribsskog sitt prosjekt, for å få støtte til Moelven-brakker osv., fra Larvik kommune, som han ville at jeg skulle bo i.


Jeg var litt nedfor etter å ha overhørt at jeg var forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003, og 2004, og etter at et slektsråd hvor jeg tok opp dette, ble mislykket.

Jeg ble så forsøkt myrdet, på den gården, (Løvås i Kvelde, hvor min onkel Martin Ribsskog bodde), seinere det året, (2005), og har flyktet til England.


Jeg har ikke noe med min far å gjøre, men har anmeldt han for omsorgssvikt, så at dere skal bruke han som alibi, det undrer meg.

Erik Ribsskog er Erik Ribsskog og Arne Mogan Olsen er Arne Mogan Olsen, mener jeg.


Det å blande meg og min far, det skjønner jeg meg ikke noe på.

Min nærmeste nå, må være Stiftelsen Rettferd for taperne, jeg har ingenting med slekt/familie i Norge, å gjøre.

Eventuelt min grandtante Unse Heegaard f. Trock-Jansen, i Danmark.


Jeg er norsk statsborger, og kan sende anmeldelser til Norge, ettersom jeg har forstått fra Politiet i Drammen.

Jeg er også utskrevet fra Psykisk Helsevern, og har klaget på diagnosen, (som forøvrig bare var en arbeidsdiagnose), til Psykiatrien i Vestfold.


Sender også kopi til Spesialenheten, for jeg mener at når Politiet publiserer e-post adresser, på sine nettsider, så må de også svare på e-post.

Og jeg har altså avtalt avtalt om dette for lenge siden med Politiet i Drammen, om hvordan jeg skal sende anmeldelser.


Og har hatt rettslære, så jeg vet at dere ikke da kan forrandre denne avtalen uten mitt samtykke.

Sender også om dette til andre idiotiske/mafia-byråkrater i Norge, som tuller med meg.


Slutt å være som i Stalins Sovjet!

Og slutt å skap dere, dette er bare en 'kommunist-aktig' unnskylding for at dere ikke gjør jobben deres.

Erik Ribsskog



2011/3/10 POLITI <post.nord-trondelag@politiet.no>


Til Erik Ribsskog





Vi har fått melding fra den sentrale IT-avdelingen at det kommer store mengder anmeldelser fra deg. Grunnen til at IT-avdelingen har tatt kontakt med vårt politidistrikt var en bekymring at du kanskje ikke fikk den hjelpen du hadde krav på.



For å anmelde forhold i Norge må du oppsøke en norsk politistasjon. Alle anmeldelser du har sendt over e-post fra og med Tirsdag 01. September 2009 (til Oslo Politidistrikt) har blitt automatisk slettet og dermed ugyldig. Dette vil også være rutine i fremtiden.



Vi har tatt kontakt med din far Arne M. Olsen for å forhøre oss om din situasjon. Vi har fått informasjon at du bor i England og har en diagnose fra psykiatrien i Vestfold.



Nord-Trøndelag Politidistrikt kan ikke hjelpe norske borgere i utlandet, men håper du kommer til Norge for å få den hjelpen du trenger. Kontakt Sentrum Politistasjon på telefon 22 66 90 50 om du ankommer Norge og de vil hjelpe deg med de problemer du måtte ha.





Hilsen

Overbetjent Nils Mikalsen

Nord-Trøndelag Politidistrikt



Telefon: 74 12 10 00

Besøksadresse: Statens hus, Strandveien 38, Steinkjer

Postadresse: Postboks 2620, 7734 Steinkjer, Fakturaadresse: Fakturamottak SI, postboks 223, 8601 Mo i Rana

E-post: post.nord-trondelag@politiet.no











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter