Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 4. april 2011

Første gang jeg hørte om han Jan Kvalen, det var fra halvbroren min Axel, som bodde på Furuset. Dette var vel i 1990, og Axel var bare 11-12 år gammel

ikke hørt om på bergeråsen

http://www.side3.no/article3124176.ece

PS.

Jeg hadde ikke hatt mye kontakt med halvbroren min Axel, før jeg flytta til Oslo, for å studere ved NHI, i 1989.

Men jeg syntes jeg måtte besøke dem, siden det jo tross alt var broren min.

(Og Nina Monsen hadde flytta til Lillehammer, sa min fars stedatter Christell, så det var litt ensomt i Oslo og.

Men men).

NHI var en privat høgskole, og studielånet rakk ikke så langt.

Så da foreldra til Axel, tilbydde meg, å leie et rom av dem, i Høybråtenveien, for 1000 kroner måneden, i 1990, så slo jeg til på det.

Noen av naboene som Axel leika, (eller slåss/var uvenn med), i Høybråtenveien, på Furuset, det var Obi og Ochi, som har vært med i Idol vel.

Kom jeg på nå.

Bare noe jeg tenkte på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter