Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 1. april 2011

Her er det noen som har sendt første aprilsnarr, (som det heter). Jeg er en blakk flyktning, som har mista passet mitt, så jeg har ikke vært i Norge




Gmail - Underrettelse fra Politiets Sikkerhetstjeneste










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Underrettelse fra Politiets Sikkerhetstjeneste











Politiets Sikkerhetstjeneste
<risikosupportere@pst.no>



Fri, Apr 1, 2011 at 11:37 AM




To:
eribsskog@gmail.com


























Logo PST logo_nff












Oslo, 01.04.2011

Erik Ribsskog
Flat 3 5 Leather Lane Liverpool
GB-L2 2AE Storbritannia



Underrettelse om tiltak mot risikosupportere


Du, Erik Ribsskog, underrettes herved om at Politiets Sikkerhetstjeneste i samarbeid med NFF har merket seg alvorlige trekk ved din oppførsel. Du vil bli innkalt til avhør og konfrontasjon i løpet av få dager. Denne innkallelsen kan ikke påklages.


Bakgrunn for advarsel:
Den 26.03.11, i anledning EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Danmark på Ullevaal Stadion, ble du observert med gjennomgående truende atferd ved flere anledninger. Blant annet skal du ha knust flere seter. Det finnes materiale som dokumenterer flere brudd på Straffeloven og NFF's gjeldende reglement. Det understrekes at truende atferd på norske arenaer har en svært negativ signaleffekt på andre tilskuere på stadion, herunder familier med barn. Det vil derfor bli iverksatt strenge tiltak av allmennpreventive hensyn. Et utvalg nedsatt av NFF og i samarbeid med PST har berammet disiplinærsaker som dette til minst å omfatte utestengelse i 2011 fra norske arenaer under arrangementer i regi av NFF. Videre vil det bli utarbeidet strenge rutiner for registrering og kontroll av risikosupportere. Nøyaktig konsekvens i ditt tilfelle vil bli redegjort for i avhør.


For informasjon om hva som skjer videre, les på våre nettsider.


MVH


Gisle Thorp-Breen
Linjeleder
Avdeling for Risikosupportere
Politiets Sikkerhetstjeneste







Denne eposten er kanskje ikke sendt fra Politiets Sikkerhetstjeneste. Gjør noe hyggelig for vennene dine 1. april, send denne til noen du kjenner!










PS.

Dette var visst noe fra Ultras1912, fant jeg ut, da jeg klikka på den linken ovenfor.

(Tenkte jeg det ikke).

De får det til.

De er kanskje litt sossete i Bærum, men de er flinke til å lage aprilsnarr, det er helt sikkert.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

ultras 1912

http://www.ultras1912.no/nyheter/mottok-advarsel-fra-pst

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter