Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. mai 2011

Det er mulig at klaginga om Godtebutikken.net-prisene, var kverulering. For de fleste er det kanskje hipp som happ, om prisene er 33.33 eller 29.90?

kverulering hm

PS.

Jeg har jo skrevet om det her tidligere på bloggen og:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/05/mer-fra-godtebutikkennet_22.html

Så jeg får kanskje se det an litt, og se om noen kjøper, når prisen er 33.33.

For de fleste, (eller mange), så er det vel kanskje hipp som happ, om prisene er 33.33 eller 29.90?

Vi får se.

Jeg poster om alle salg, på bloggen, sånn at leserne også kan følge med på, om det blir noe omsetning.

(Uten å opplyse om noen personopplysninger da).

Så sånn er det.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg minner også om at #blablatemp er en uformell chatte-kanal, for mine kjente.

Og den chatte-kanalen er ikke ment å være noe sted å diskutere forretninger.

(Det er en uformell kanal, og ikke snakk om formell korrespondanse).

Kun hvis det er en viktig melding, til meg, (fra folk som for eksempel ønsker å være anonyme), om hvem denne 'mafian' er, som jeg har overhørt at forfølger meg, eller lignende, så kan andre enn mine kjente chatte der.

(Bare for å prøve å forklare mer om dette).

Så sånn er det.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter