Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. mai 2011

Jeg sendte en Facebook-melding til Svein Kjetil Lersbryggen

statens kartverk hønefoss lersbryggen

PS.

Her er mer om dette:




Erik Ribsskog

for 2 minutter siden

Erik Ribsskog


  • Hei,

    jeg ringte Statens Kartverk, på Hønefoss, om et hus, på Sand, som jeg har hevd på, som Ågot Mogan Olsen, hadde festerettighetene på, fra 60-tallet, og som en Guldbrandsen vel nå har.

    Jeg disponerte noen skuffer der, i reolen i stua til Ågot og Øivind, så jeg mener det, at jeg har bruksretten, som jeg har sendt om til Tingretten i Drammen.


    Statens Kartverk, sa at du eier grunnen, til det huset på Sand, ved Jensen Møbler, som er gulmalt nå.

    Jeg lurte på hvorfor farfaren min ikke eide verkstedet?

    Det lå et jorde ved siden av, hvor jeg leika som barn, og som vi kalte 'Jordet til Lersbryggen', og der har Jensen Møbler nå bygget, og jeg ser nesten på det jordet som mitt, må jeg si, siden jeg fanga humler og seinere gresshopper, og leika og skøyt med luftgevær, og hadde sånn tomflaske-bane der om vinteren.


    Så da ble jeg litt vonbroten gitt, når jeg så at Jensen hadde bygget der.

    Jeg synes at jordet og verkstedet og huset, hører sammen, og at jeg har hevd der.

    Jeg var på besøk på verkstedet, sommeren 1996, da noen leide der og lagde kjøkkener, året før det ble solgt til Berger Bil.


    Og ingen nekta meg å gå inn, jeg bare sa at farfaren min hadde bygget det.

    Og da Ågot døde, så fikk jeg ingenting av boet, som jeg mener ikke burde vært flytta fra det huset, som jeg har bruksrett på, mener jeg.


    Så jeg prøver nå å rydde opp, og få det som jeg mener egentlig er mitt da.

    For her har slekta mi og Jebsen tulla fælt mener jeg.

    Hvorfor er det at Lersbryggen har tomta enda, er det noe som er nøye for dere.


    Kanskje dere vet at jeg har hevd, sånn at jeg kan få kjøpe den tomta, på avbetaling, 1000 kroner i året, i så og så mange år?

    Hadde vært artig å fått noe tilbakemelding.

    Og nybygget til Jebsen er på jordet mitt, mener jeg, har du skjøte på det og?


    Det er vel noe tull med det, at det jordet heter Bråtan, som Svelvik kommune sier?

    Det er vel bare noe de har finni på, tenker jeg, og det er fortsatt sånn at jeg har litt hevd på det jordet, og du har skjøte?


    Stemmer dette, sånn som jeg ser for meg at det nok kan være?

    Håper dette er i orden.

    Jeg har aldri møtt deg, så jeg sender dette litt i blinde.

    Har tidligere sendt til dine slektninger Morten Lersbryggen og Linda Lersbryggen, men har ikke fått svar.


    Jeg har heller ikke fått svar fra Jensen Møbler.

    På forhånd takk for eventuelt svar!

    Mvh.

    Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter