Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. mai 2011

Jeg sendte en Facebook-melding, til Christian Bøhmer, som eier en del tomter, på Søndre Høyen, i Svelvik kommune, (nær 'Ågot-huset')

facebook christian bøhmer

PS.

Her er mer om dette:




Erik Ribsskog

for 3 minutter siden

Erik Ribsskog


  • Hei,

    jeg lurte på om du er sønn eller barnebarn av Maren Bøhmer, som kjøpte Søndre Høyen av en Lersbryggen, under krigen.

    Jeg så hos Arkivverket.no, at min farfar, Øivind Olsen, (som også hadde Strømm Trevare, på Sand), leide sammen med en Philiph Eastwood, av din mor Maren Bøhmer, for 50 år, fra 1946.


    Det var vel kanskje Saga til Lersbryggen, som de leide?

    Kjenner du noe til dette.

    Er det lov å spørre hvorfor din mor kjøpte dyrt og leide ut billig, for 50 eller 99 år?

    Har du tatt over gården, der hvor Gøril og de bodde?


    Hu som driver vikarbyra, i Drammen, for jeg så det på nettet, at du bor på Søndre Høyen?

    Hva med Strømm Trevare, var det dere som eide der og?

    Vi hadde et jorde, som vi kalte jordet til Lersbryggen, og som jeg synes jeg har litt hevd på, siden jeg leika der som guttunge.


    Jeg leika også på jordet, på den andre sida av huset, nemlig på nordsida, av huset til farmora mi da, Ågot Mogan Olsen, og stod på ski og drev med skiskyting, med et hjemmelaget strikkgevær og blink der, vinteren 1980, eller 81 vel.


    Uten at noen sa til meg at jeg ikke fikk lov til det.

    Så jeg har liksom litt hevd på en liten åkerlapp, i øverste venstre hjørne av åkeren din, opp mot riksveien og huset til farmora mi, (det gule huset ved Jensen Møbler).


    Så jeg lurte på om jeg kunne være så snill å få skjøte på det området, av det jordet, hvor jeg gikk på ski, nå som jeg er igang med sånt, når det gjelder Jordet til Lersbryggen, verkstedet til farfaren min, huset til Ågot, Saga til Lersbryggen og systua til Margit og Anne, (min farmors søstre), som jeg synes det ser ut som, på Google Maps, at står der ennå.


    Håper dette er i orden, og beklager hvis dette var noe som var som lyn fra klar himmel.

    Beklager igjen hvis det var sånn!

    Mvh.

    Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter