Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 30. mai 2011

Jeg sendte en ny e-post i forbindelse med at jeg blir tullet med på nettet




Gmail - [Nyhetsbrev] Shoppingnyheter til baby og smårollinger










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




[Nyhetsbrev] Shoppingnyheter til baby og smårollinger











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, May 30, 2011 at 5:23 PM




To:
nyhetsbrev@mammanett.no






Hei,

dette er ikke initsiert av meg.

Jeg blir utsatt for en mobbe og spamme-kampenje, på nettet.


Jeg ville ha anmeldt dette til politiet, men jeg lever som en flyktning, i England, etter at jeg overhørte, i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg var forfulgt av 'mafian', og etter at jeg ble forsøkt myrdet, av en slags bande, i Kvelde, i 2005. Og politiet her på Merseyside, bare kaller meg 'Miss Erik Ribsskog', (av en uforståelig grunn for meg), så de synes jeg det er litt for nedverdigende å ha noe med å gjøre, dessverre.


Så beklager dette tullet, (på vegne av 'idiotene')!

Mvh.

Erik Ribsskog


2011/5/25 Mammanett.no <nyhetsbrev@mammanett.no>

Shoppingnyheter til baby og smårollinger


Unngå å bli en bedrift


Etter noen års samliv og med foreldrerollen godt innkjørt, er det svært lett for å glemme hverandre i den travle hverdagen. Mange par opplever at ting til slutt går inn i en A4-rutine. Samtalene dreier seg om henting i barnehage, oppvasken, hva en skal handle på butikken og hvem som steller barna for kvelden. Kjenner du deg igjen?


Shopping - nyheter til baby og smårollinger


Vi har tatt pulsen på noen av vårens nykommere innenfor produkter til barn. Les om nyheter innenfor barneutstyr, klær, leker og mat til barn



Vi feirer 10 år med stort gavedryss!


I 10 år har prøvere, gravide og mammaer møtes på våre sosiale, digitale møteplasser. Mammanett feirer jubileumet med et stort gavedryss til våre brukere. Bli med i trekningen om masse flotte pakker!


Pappa ber om hjelp til hemmelig frieri


Ringen er allerede kjøpt inn. Den ligger gjemt i sokkeskuffen... Men der stopper det også. Nå ber Pappa40 om råd og hjelp for å få i boks tidenes mest romantiske frieri. Men er det egentlig lurt å fri umiddelbart etter en fødsel?


Test deg selv - hvilken foreldretype er du?


Militantmamma, vinglemamma, curlingforeldre eller klok og myndig oppdrager? Enten du allerede har barn, eller fortsatt er på planleggingsstadiet: Ta vår uhøytidlige foreldretest. Quizet er basert på 4 kjente foreldrestiler, på hver sin ytterkant.


Flere nyheter på Mammanett


- Film - fra unnfangelse til fødsel
- Vinnere av Vossatasser badetøy

- Stor babyguide - måned for måned
- Gullkorn om forplantning

- Bryllup for 3
- Påvirker månen fødslene?
- Prøv vår navnerullett


Finn din termingruppe, babygruppe eller barnegruppe


Vi har stor aktivitet i alle terminklubber og barnegrupper på Mammanett. Finn noen å telle ned sammen med mot fødsel, eller møt foreldre til barn på samme alder som dine egne. Hypersosialt, høy skravlefaktor og stor sjanse for at du ender opp på et mage-, barsel- eller trilletreff!



Din side

Har du lagt inn status på din personlige side? Er du prøver, gravid og/eller har barn?
Hva er aktuelt for akkurat deg, akkurat nå?

Logg inn eller gå direkte til Din side

--
Klikk her for å avslutte abonnementet på nyhetsbrevet.










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter