Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 31. mai 2011

Jeg sendte en ny e-post i forbindelse med Godtebutikken.net




Gmail - Appeal against court order of having to leave 5 Leather Lane, flat 3/Fwd: Levering i juni










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Appeal against court order of having to leave 5 Leather Lane, flat 3/Fwd: Levering i juni











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, May 31, 2011 at 5:54 PM




To:
Trond Henriksen <trondhenriksen54@gmail.com>






Hei,

du må vente til jeg får svar fra retten, så skal jeg svare deg.

Med Godtebutikken.net-hilsen

Erik Ribsskog


2011/5/31 Trond Henriksen <trondhenriksen54@gmail.com>

Hei Erik, jeg skjønner ikke hvorfor du svarer meg fra din private e-postadresse når jeg sendte mail til Godtebutikken.net? Jeg forstår heller ikke hvorfor du finner det for godt å publisere vår korrespondanse på johncons-blogg? Jeg ønsker jo bare som kunde å få svar på et spørsmål og vil slett ikke dras inn i noe anke til retten, blogging eller hva det skal være.


Hilsen


Trond Henriksen


Den 31. mai 2011 17:39 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:


Hi,


some customers of my web-shop wonder if they can safely order Hula Hoops from my web-shop, since you haven't replied to my appeal against the court order, which said I had to move.


(And I haven't got anywhere to move).

Best regards,


Erik Ribsskog




---------- Forwarded message ----------
From: Trond Henriksen <trondhenriksen54@gmail.com>

Date: 2011/5/31
Subject: Levering i juni
To: post@godtebutikken.net



Hei!


Ser du har begynt å føre Hula Hoops. Dette ble jeg svært glad for, ble hekta skikkelig på dissa da jeg jobba i England for en del år siden. Lurer bare på en ting, du står jo i fare for å bli kastet ut nå på fredag (dette leste jeg på johncons-blogg - hvor jeg også så at du selger Hula Hoops)... vil dette påvirke leveringstiden noe særlig? Kunne godt tenke meg å bestille et lite lager Hula Hoops for å kose meg på St. Hans ser du :-)


Med vennlig hilsen


Trond Henriksen













PS.

Hvorfor sitter hele Norge på f*tta si og ser på det her?

Jeg får lyst til å inpalere hele gjengen av dere.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg synes at i Norge, så er folk så lamme, at de er nesten helt skinndøde.

Pressen, politiet og alt, virker det som.

Det er litt ekkelt, synes jeg.

Er Norge innavlens hjemland?

Hvem vet.

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter