Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 5. mai 2011

Jeg sendte en ny e-post til ambassaden i London




Gmail - Klage










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, May 5, 2011 at 4:12 PM




To:
emb.london@mfa.no






Hei,

i 2007, var det vel, så var jeg hos konsulatet deres, her i Liverpool, og klagde blant annet på at Merseyside-politiet, kalte meg 'Miss Erik Ribsskog'.

Liz Hurley, (som jeg snakket med, i et møte der), sa da, at dette var fordi, at Merseyside-politiet, var 'uneducated'.


Men, jeg lurer nå på hva ambassaden har gjort med dette.

Da burde ihvertfall politiet vært sendt på kurs, i det minste, mener jeg, hvis de er uutdannede.


Kan dere være så vennlig å gjøre rede for hva dere har gjort.

For jeg vil ikke nå kontakte politiet her på Merseyside, siden de er uutdannede.

Da blir jeg litt skeptisk.

Og politiet i Norge, de vil ikke ta imot anmeldelser fra meg, fra utlandet.


Så jeg sliter litt, med å få anmeldt ting, hvis det er politisaker.

Og er en uting, mener jeg.

Så jeg lurer på hva dere har gjort da, sånn at jeg vet hva jeg skal gjøre, hvis noen gjør noe kriminelt mot meg, og jeg må anmelde.


Håper på svar!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter