Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 7. mai 2011

Jeg sendte en e-post til Tønsberg Blad




Gmail - Enda et svin på skogen i Vestfold










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Enda et svin på skogen i Vestfold











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, May 7, 2011 at 1:41 AM




To:
tips@tb.no






Hei,

dere skriver her, at det ikke må skje igjen:



Men Vestfold har enda et svin på skogen.

Han gutten som ble drept av faren sin, uten at noen brydde seg.

Det kunne ha vært meg.

Jeg ble satt til å bo alene, av min far, Arne Mogan Olsen, på Bergeråsen, i Svelvik, nord i Vestfold, etter at min mor, Karen Ribsskog, i Larvik, sendte meg til min far.


Min far tok piller, og de siste 30 årene, så har han hatt alkoholproblemer.

Han og hans lillebror, Runar Mogan Olsen, kidnappet meg og søstera mi, Pia Ribsskog, i Mellomhagen, i Østre Halsen, på 70-tallet.


Nå driver han med telefon og e-post terror.

Jeg bodde alene fra jeg var 9 år, til jeg ble voksen, i to leiligheter, på Bergeråsen.

Ingen gjorde noe.


Det var et svik, fra Bergeråsen, mot meg, som det sviket, i Kodal, mot han gutten som ble drept, uten at noen gjorde noe.

Jeg skriver om alt som har skjedd, i livet mitt, på blogg:



(En blogg som har over en million sidevisninger nå).

Ingen aviser skriver.

Ingen politikontor, vil ta imot anmeldelse, mot min far, for omsorgssvikt, siden jeg har måttet flykte til England, etter et mordforsøk mot meg, av en bande, (som ikke blir etterforsket), i 2005, og etter å ha overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004.


Jeg bli utsatt for mobbe-kampanjer, på internett, både i form av blogger, og på debattforum og hvis jeg prøver å chatte.

Det er sannsynlig for meg, at dette med 'mafian' osv., er noe forbundet med noen i familien min kanskje, og at dette derfor bli fortiet av myndighetene og media?


Var det det samme i Kodal, at det er noe 'mafian', som folk er mer lojale mot, enn mot landet?

Skal dere i Tønsberg skrive?

Dere kan kanskje skrive om at ei som har vært sjefen min, i Rimi, fra Tønsberg vel, Elisabeth Falkenberg, (som er sammen med ei leder i LO, Liv Undheim vel), en gang velta en melkecontainer, på Rimi Nylænde, på Lambertseter i Oslo, hvor jeg var assistent.


(Da hu skulle kjøre den conteineren, ut av heisen, i den butikken.

Og plutselig var det 160 melk og ødelagte melkekartonger på gulvet, mer eller mindre.

Og hvem måtte tørke opp?


Jo det var meg.

Men men.

Så sånn var det).

Da blir det Tønsberg-nytt, tror jeg, for hu var vel fra Tønsberg, tror jeg.

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.


Så nå får media våkne opp litt her synes jeg.

En jeg var sammen med i militæret, Øverland, han hadde koffein-piller, husker jeg, i Geværkompaniet, i Elverum, så han kanskje kan hjelpe dere.


(Bare fleiper litt her på slutten).

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter