Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 24. mai 2011

Jeg sendte en ny Facebook-melding til Linda Lersbryggen







  • Erik Ribsskog



    • Hei,

      jeg bare lurte på om du vet noe om en eiendom, på Sand, hvor min farfar Øivind Olsen, bygde snekkerverksted og hus, etter krigen, på tomta til en Lersbryggen, husker jeg at slekta mi sa.

      Og det hørte til et jorde, mer eller mindre, som Jensen Møbler har bygd på nå.


      Jeg pleide å leike på det jordet, som barn, så jeg er litt irritert på den bygginga.

      Og jeg prøver å finne ut mer om historien til eiendommen, og har ikke noe kontakt med familien min i Norge, (jeg bor i England).


      Mener å ha hørt navnet ditt, da jeg gikk på Svelvik ungdomsskole, eller noe, muligens.

      Så bare tenkte at jeg kunne kanskje prøve å sende en melding, på Facebook.

      Håper dette er i orden!

      Mvh.


      Erik Ribsskog


  • Linda Lersbryggen Kjær

    for 2 timer siden

    Linda Lersbryggen Kjær


    • Hei. Helt i orden at du spør, men jeg vet ikke så mye om dette stedet. Men du burde spørre min tremenning Svein Kjetil Lersbryggen som bor på Høyen ved Sand. Han vet sikkert mye om historien til det stedet. Han er også på Facebook. Håper du finner svar. Hilsen Linda



  • Erik Ribsskog

    for noen sekunder siden

    Erik Ribsskog


    • Hei,

      ja, jeg ringte Statens Kartverker, på Hønefoss, i forrige uke, var det vel.

      Og de kunne opplyse om at det var din tremenning, Svein Kjetil Lersbryggen, som eide tomta, til det huset, etter min farmor, på Sand, (det huset som nå er gult, ved siden av Jensen Møbler), som jeg mener at jeg har hevd på da, for det var som et barndomshjem for meg, jeg gikk dit og spiste middag etter skolen, og fikk disponere noen skuffer i reolen der, og leika mye der osv., også nede på verkstedet.


      Så jeg mener jeg har en slags hevd på de her eiendommene da.

      Også 'Jordet til Lersbryggen', hvor jeg leika ganske mye, som guttunge, og fanga humler og gresshopper, osv.

      Men men.

      Så det var veldig bra at du kunne sende svar om dette!


      Jeg har sendt til din tremenning, Svein Kjetil Lersbryggen også, på Facebook, så hvis du ser han, og har muligheten, så gjerne spør om han har fått den Facebook-meldingen, hvis du ser han.

      Hvis det er i orden.


      Håper dette er i orden.

      Hyggelig å få Facebook-melding fra Svelvik/Strømm, osv!

      Mvh.

      Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter