Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 9. mai 2011

Mer fra Nordic Society Manchester






New Nordic Society Committee






Marianne Lande 9. mai kl. 08:43 Svar Rapporter

If you would like help out with organising events and socials, a new committee will be selected for next year. Meet at Kro Bar Oxford Road Thursday 12th May at 16.00. If you walk around believing you would make a good leader, this is your chance!!


Another short reminder;
If you are planning on attending the celebration of the National Day of Norway, please email Vice Consul Alexandra Crook NOW. If you have clicked "maybe attending” on the facebook group, make up your mind now.


The Nordic Society will head out somewhere else after the formal celebration at the Town Hall; more information will be posted on out fb group.






Erik Ribsskog 9. mai kl. 12:00

Hei,

takk for melding om 17. mai, osv!


Jeg lurte på om jeg kan være med på det her, tror du, siden jeg bor i Liverpool, (jeg husker at sjefen min på Arvato, som også het Marianne, (Marianne Høksaas), var med hos dere, i 2005 eller 2006 vel).

Jeg var med på 17. mai-toget, her i Liverpool, i fjor.


Men jeg er ikke så religiøs, så den spisinga og talen i kirken, etter paraden, det var ikke sånn at jeg var der så lenge da liksom.

Det er kanskje mer med halvlitere og sånn det som dere har?

På forhånd takk for eventuelt svar!


Mvh.

Erik Ribsskog



Marianne Lande 9. mai kl. 12:15 Rapporter

Hei Erik!

Du er selvfølgelig velkommen til å delta på vår 17mai feiring! Det er det norske konsulatet som står for arrangementet i år, med en drinks reception og sosialt samvær.


Ettersom jeg bare har vært med i Nordic Society siden 2007, og ikke har oversikt over tidligere medlemmer kan jeg ikke si noe om Marianne Høksaas var medlem tidligere.

Men selvfølgelig, hvis du ønsker å ta veien til Manchester den 17 må du for all del gjøre det. Husk å sende en epost til Alexandra Crook med din påmelding!



Med vennlig hilsen,
Marianne Lande



Erik Ribsskog 9. mai kl. 12:23

Hei,

ok, hvis dere ikke har noen andre medlemmer fra utenfor Manchester, så blir det kanskje litt dumt.


Jeg bare huska at sjefen min og han Kjell, fra Arvato, her i Liverpoo, var på noe greier i Manchester, i 2006 vel, og gikk og 'brifa' med noen sånne t-skjorter, osv., på jobb.

Jeg har ikke lyst til å trenge meg på, og jeg fikk jo ikke noe svar på den meldingen jeg skrev på Facebook-siden deres, så det var kanskje litt uhøflig, syntes jeg.


Men men.

Det er kanskje litt lang vei å dra fra Liverpool til Manchester og, på 17. mai, når det er 17. mai tog her i byen.

Det måtte blitt når det var noe annet som foregikk.

Men jeg har som sagt ikke lyst til å trenge meg på.


Dere har jo en viking i logoen så jeg, og jeg er faktisk etter Odin, har jeg funnet ut, etter å ha gjort noe slektsforskning.

Og jeg har funnet et vikingskip, (som briter først har funnet, riktignok), under en pub, her på the Wirral, som jeg prøver å få gravet opp.


Kanskje det hadde vært noe av interesse for dere.

Og kanskje du har noen kolleger som har vært med der siden lengre enn 2007.

Det virker ikke så overbevisende hvis dere ikke har noen historiebærere hos dere.


Det er kanskje mest for studenter og sånn det her?

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter