Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. mai 2011

Nå har jeg gjort om prisene, på Godtebutikken.net, etter den nye kalkylen. Mange av prisene havnet på 39.90, men også en del på 34.90, 29.90 og 19.90

gjort om prisene godtebutikken net

http://www.godtebutikken.net/toffee.html

PS.

Den nye kalkylen, (som jeg har skrevet om på bloggen tidligere), er billigste innkjøpspris x 2 + porto.

Også ganget med 10 for å få det omregnet til norske kroner, (kursen er vel rundt regnet 10 kroner, for et pund, ihvertfall ikke noe mer vel. Men men).

Også avrundet til nærmeste femkroning.

Men jeg syntes at det ble litt for mye prisøkning, på noen av varene da.

Så det jeg har gjort, er at jeg har rundet _ned_ til nærmeste femkroning, etter å ha brukt den kalkylen.

For jeg vet at jeg tjente penger, (stort sett ihvertfall, hvis det ikke var veldig små ordre), da alle varene kosta 29.90.

Så jeg ville ikke gå noe høyere, enn 39.90 på de dyreste varene.

Da hadde kanskje noen fått litt bakoversveis, tenkte jeg.

Men men.

Så jeg forandret litt på den kalkylen som jeg har nevnt tidligere.

Siden jeg syntes at prisene ble litt høye, med den kalkylen, når jeg så de nye prisene på papiret her.

Så jeg rundet _ned_ til nærmeste femkroning da, istedet for å runde _av_ til nærmeste femkroning.

For ellers så hadde kanskje noen av varene blitt litt dyre, syntes jeg.

Men men.

Det er ihvertfall mer differensierte, (eller varierte), priser nå.

Så sånn er det.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg har også lurt på, om jeg skal begynne med noen engelske slag, av brusbokser og potetgull.

Det blir litt dyrere emballasje da.

Så da får jeg kanskje runde _opp_ til nærmeste femkroning, istedet for _ned_ til nærmeste femkroning, hvis jeg bruker den samme kalkylen, som for godteriet.

Jeg kan jo kanskje prøve med en avstemning igjen, på johncons-blogg, om det er noe interesse for potetgull og brus fra England, på Godtebutikken.net.

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter