Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 7. mai 2011

Noe musikk jeg hørte på da jeg bodde i Mandeville St. (På nettradio vel, på laptopen jeg kjøpte meg på slutten av 2005 da)



PS.

Det hendte også at jeg hørte på den her sangen, (kanskje mest til ære for hu jenta som bodde på naborommet, Janine England. Eller, det var vel mest for å ha noe å høre på, eller jeg trodde vet at hu lå og lytta, så derfor skulle jeg kanskje tulle litt med hu. Noe sånt. Men men.):



PS 2.

Den her sangen hørte jeg også en del på, på den her tida:



PS 3.

Og den her sangen:



PS 4.

Og den her sangen:



PS 5.

Og den her sangen vel:



PS 6.

Den her pleide jeg å høre på i Sunderland, (sammen med en god del annen musikk da, for vi hadde ikke TV der):



PS 7.

Og den her sangen var vel ny da:



PS 8.

Ikke akkurat den sangen jeg leita etter kanskje, men jeg tar den med den her og:



PS 9.

Den her kanskje:



PS 10.

Da mora mi, Karen Ribsskog, døde, så fikk jeg og søsknene mine, (Pia og Axel), drøye 100.000 hver av oss, i noe livsforsikringspenger.

Jeg hadde litt problemer på jobben osv., og på denne tida.

(Og følte meg kanskje litt trist, eller tom innvendig.

For selv om jeg og mora mi ikke gikk så bra sammen, så var hu liksom mora mi likvel da.

Eller hvordan man skal forklare det.

Hu var liksom ganske opptatt av meg, kan man vel kanskje si.

Selv om hun ofte kunne være slem og hakke på en.

Men ble kanskje likevel en slags tomhet da, når hun døde.

Det må man vel kunne si.

Men men).

Så de pengene forsvant ganske fort.

(Selv om de ikke forsvant så utrolig fort heller da.

De varte vel i et år eller to vel.

Jeg hadde mye utgifter med bilen osv., og.

Men men).

(For jeg hadde også hatt ganske dårlig råd, i de cirka ti årene som var før dette, siden jeg flytta til Oslo, i 1989, (dette var vel i 1999 eller år 2000).

Så jeg kjøpte blant annet parabolantenne, og fikk inn Canal+, med filmer og engelsk fotball.

Jeg fikk da også inn MTV2, (som jeg ikke hadde hørt noe særlig om før, men som spilte alternativ musikk), og jeg fikk da etterhvert litt sansen for den nye alternative musikken, som var rundt år 2000 og 2001, med band som Blink 182 og Deftones da, osv.

Og jeg var jo også op, (og quizzer), på #quiz-show, så jeg kunne prate med musikkinteresserte folk, om denne musikken også.

Så sånn var det.

Her er mer om dette:



PS 11.

Den her sangen syntes jeg også var litt rå, av de sangene som ble spilt på MTV2, rundt år 2000 og år 2001 da:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter