Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. juni 2011

Her er det noen som mener at Christell har reist til Russland. Det var spesielt. Hm

christell reist til russland hm

PS.

Christell har visst ikke skrevet noe om noe Russland-tur på Facebook, så jeg skal ikke si at jeg klarer å få bekreftet dette.

Hm.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

christell ikke skrevet på facebook om russland

http://www.facebook.com/profile.php?id=561437782

PS 3.

Men jeg husker det, at Christell sin bror, Bjørn Humblen, og Christell sin far, Oddbjørn Humblen, har blitt søkt etter, på Google, fra Russland.

(Som jeg har sett på StatCounter).

Så det er kanskje en forbindelse mellom Russland og Humblen-familien?

Hvem vet.

PS 4.

Her er mer om at Christell sin bror, på Vestlandet, Bjørn Humblen, blir søkt om, på Google, fra Russland:

christell sin bror på vestlandet

http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/09/noen-i-russland-sker-pa-halvbroren-til.html

PS 5.

Og her er mer om at også Christell sin far, Oddbjørn Humblen, (som døde for 4-5 år siden vel, og som var med i Rotary, i Ålesund), har blitt søkt om, på Google, fra Russland:

humblen rotary ålesund

(Samme link som i PS-et ovenfor).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter