Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 13. juni 2011

Jeg sendte en e-post til Barnevernet i Oslo




Gmail - Til barnevernet/Fwd: Ny søknad om Fri Rettshjelp, (i forbindelse med brev fra Fylkesmannen i Vestfold).










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til barnevernet/Fwd: Ny søknad om Fri Rettshjelp, (i forbindelse med brev fra Fylkesmannen i Vestfold).











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jun 13, 2011 at 3:46 PM




To:
postmottak@byr.oslo.kommune.no


Cc:
post.sondre.buskerud@politiet.no, Postmottak Vestfold <postmottak@fmve.no>, postmottak@fmoa.no






Hei,

i skoleåret 1990/91, så leide jeg et rom, av min halvbror, i Oslo, Axel Thomassen, sin far, Arne Thomassen, og stemor Mette Holter, i Høybråtenveien, på Furuset, i Oslo.

(Jeg leide for 1000 kroner, i måneden, for jeg skulle spare penger, til det andre studieåret, på NHI, en privat IT-høgskole, som jeg gikk på.


Og jeg var fra Berger i Vestfold, så hadde ikke noe annen slekt i Oslo.

Så jeg slo til, da jeg ble tilbudt å leie hos Thomassen og Holter, en gang jeg var på besøk hos dem, det første året jeg bodde i Oslo, og leide hybel på Abildsø).


Holter ba meg være med på møte, da barnevernet plutselig dukka opp, i Høybråtenveien, for å sjekke om Axel hadde det bra.

Axel var vel 11-12 år da, og gikk på spesialskole, på Majorstua, for han hadde MBD, eller noe, sa Holter.


Jeg skulle også passe på Axel litt, ifølge avtalen, derfor fikk jeg så rimelig husleie.

Men Axel var vanskelig, og Holter og Thomassen var veldig ofte på travbanen og bingo, og jeg måtte til og med kjøpe og lage middag til Axel.


Etterhvert så orka jeg ikke Axel mer, for han var så slitsom, og nesten hyperaktiv, så man måtte nesten hatt spesialutdannelse, for å passe på han, tror jeg.

I dette møtet, så spurte dere meg, om jeg hadde merka noe til omsorgssvikt, mot Axel.


Men det ble litt mye for meg.

For jeg hadde bodd alene, fra jeg var ni år.

(For min far fikk seg en dame på Bergeråsen, som han flytta ned til).

Og dette forklarte jeg i møtet, at jeg skulle ønske at barnevernet hadde kommet til et sånt møte, hos meg, da jeg var 11-12 år.


Og at jeg ikke helt skjønte hvorfor barnevernet besøkte Axel som hadde foreldre osv., når de ikke besøkte meg.

Så jeg ble litt lei meg og nedstemt, for den tiden jeg bodde alene som barn, på Bergeråsen, i Vestfold, var en tung periode i livet mitt, hvor jeg også ble mobbet i klassen, kanskje fordi jeg ikke fikk kule klær hjemme, osv.


Hvem vet.

Kan jeg få referat fra møtet, med Oslo Barneværn, som jeg var med på, hos Holter og Thomassen, i Høybråtenveien 25D, (var det vel), på Furuset, i Oslo, på slutten av 1990 eller begynnelsen av 1991, var det vel.


For nå prøver jeg å ta opp denne saken i retten, og få erstatning osv., og da hadde en sånn bekreftelse, fra dere, om at jeg tok oppe dette med dere, allerede for 20 år siden, kommet bra med.

Håper dette er i orden!


Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2011/6/13
Subject: Ny søknad om Fri Rettshjelp, (i forbindelse med brev fra Fylkesmannen i Vestfold).
To: postmottak@fmoa.no
Cc: post.sondre.buskerud@politiet.no



Hei,

jeg viser til vedlagt brev fra Fylkesmannen i Vestfold, om at for folk som bor i utlandet, så må de søke Fylkesmannen i Oslo og Akershus, om fritt rettsråd, (fri rettshjelp, som det het, i gamle dager).


Jeg har søkt om fri rettshjelp, gjentatte ganger, til forskjellige saker, hos dere, siden 2007, var det vel.

Den første søknaden min, fikk dere, etter at Politiet i Drammen, anbefalte meg, å søke om Fri Rettshjelp, i forbindelse med en omsorgssvikt-sak, som jeg startet, mot min far, i Drammen, Arne Mogan Olsen, som lot meg bo alene fra jeg var ni år.


Det var vanlig i omsorgssvikt-saker, å få Fri Rettshjelp, sa konstabelen, fra Drammen, siden at ofte så måtte kommunen osv., tas med, og da trengte man ofte advokat, for å få ut dokumenter, osv.



Noe sånt.

Jeg legger ved brev fra Fylkesmannen i Vestfold, som bekrefter at dere er riktig etat, for meg, å søke om Fri Rettshjelp fra.

Og spør dere, om dere opprettholder dette avslaget, på søknad om fri rettshjelp, i omsorgssvikt-sak?


(Jeg er arbeidsledig, og uten formue, så de økonomiske kriteriene burde være oppfylt).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog



PS.

Sender kopi til Politiet i Drammen og Fylkesmannen i Vestfold, siden disse er involvert i saken fra før.







2 attachments
img040.jpg
637K
img041.jpg
386K






Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter