Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. juni 2011

Jeg sendte en e-post til Tingretten i Larvik




Gmail - Angående skifte etter min mormor Ingeborg Ribsskog, som døde for to år siden










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Angående skifte etter min mormor Ingeborg Ribsskog, som døde for to år siden











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Jun 29, 2011 at 12:59 PM




To:
larvik.tingrett@domstol.no


Cc:
Juss Buss - Daglig leder <leder@jussbuss.no>






Hei,

nå har jeg kontaktet Jussbuss, som henviste meg til Jussformidlingen i Bergen, angående dette.

Jeg har ikke fått noen dokumenter, eller verdier, annet enn 3000 kroner sendt pr. PayPay, fra min søster Pia Ribsskog, i forbindelse med dette arveoppgjøret.


Jussformidlingen ba meg spørre dere i Tingretten i Larvik, om dere har mottatt noen erklæring, fra min tante Ellen Savoldelli f. Ribsskog og onkel Martin Ribsskog, (som dere ga boet til), om at skiftet er gjennomført?


(Noe som Jussformidlingen sa at burde ha vært sendt Tingretten, (fra de som fikk boet), siden det har gått to år nå, siden min mormor døde).

Håper dere kan svare på dette.

Sender også kopi til Jussbuss, siden det var de som rådet meg å kontakte Jussformidlingen.


Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter